Vi har været rigtig glade for, at vi valgte Sarah fra Dit & Mit Frederiksberg. Rigtig god kommunikation, markedsføringsmateriale og rådgivning.

Den rådgivning og hjælp, vi har fået af Gitte Grønlund, har været i særklasse. Kompetent, med kant, solid erfaring og stærkt hjælpsom. Vi kommer til at anbefale hende til alle, vi kender. Hun slår kollegerne i markedet med længder.

Sarah var intet mindre end fantastisk. Fra start til slut var hun til stede, varm og utrolig professionel. Hendes kommunikation var i en klasse for sig, og hele salgsprocessen bar præg af hendes effektivitet og tilstedeværelse. På blot 23 dage, fra vurdering til afsluttet handel, blev Sarahs ro og ekspertise dét, som vi vil huske fra en ellers hektisk tid. En absolut oplevelse i særklasse.

Vores forløb har været det aller bedste, man kan forestille sig. Top dygtig mægler med stor erfaring.
Vi kan ikke forestille os et mere professionelt og gennemført forløb.

Dit og Mit Frederiksberg overtog lejligheden fra en anden mægler, der havde forsøgt 8 måneder at sælge den. Det tog dem 3 dage, så var den solgt til prisen!
Meget mere professionelle og god feedback ved fotografering af lejlighed mm. Jeg vil anbefale dem til hver en tid.

Det har været et meget professionelt og grundigt arbejde, Jan Sørensen har udført.
God kommunikation og dialog samt god forventningsafstemning løbende. Jeg er meget tilfreds. Tak for et godt samarbejde!

Vi er så glade for, at vi valgte Gitte til at sælge vores villalejlighed! Gitte er ekstremt velovervejet, energisk og ærlig og guidede os godt igennem processen. 1000 tak for et super forløb og en fantastisk god behandling.

Vi synes, at købet af vores lejlighed på Frederik VI´s Alle var et rigtig fint forløb! Vi sad tilbage med et indtryk af en særdeles kompetent, hurtig og præcis mægler.

Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte Grønlund, som igennem hele processen var dygtig til at melde tilbage og kom med gode input og tiltag. Jeg følte mig rigtig tryg igennem hele forløbet og i den afsluttende forhandling.

Jeg har både solgt og købt flere gange igennem Gitte - og jeg kommer til det igen. Gitte er enormt effektiv - hurtig til at forstå mine behov, og hun gør sit forarbejde. Jeg har begge gange købt den første bolig, jeg fik fremvist af Gitte.

Vi har både solgt og købt med Gitte Grønlunds bistand. Det har på alle måder været fremragende oplevelser. Gitte og hendes stab har været meget hjælpsomme og har arbejdet kompetent, effektivt og hurtigt.

Der gik kun 14 dage, fra min lejlighed kom på nettet, til der forelå en underskrevet købsaftale. Gitte og hendes kolleger er effektive, servicemindede og super professionelle.
Jeg kan varmt anbefale Gitte Grønlund og ejendomsmæglerfirmaet Dit & Mit Frederiksberg.

Vi skylder Dit & Mit Frederiksberg at sige tak for en rigtig god proces i forbindelse med salget af vores lejlighed.
Det er det mest professionelle, vi har oplevet endnu. De er niveauer over størstedelen af deres konkurrenter - og vi har trods alt været i forbindelse med en del mæglere over de sidste år.

Meget professionelt, konstant information og opfølgning. Kan ikke gøres bedre!