" />
Howitzvej 47, 4. th., 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD PENTHOUSE MED STOR SYD/-VENDT ALTAN, PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN SAMT ELEVATOR

Lejligheden ligger øverst uden overboer og med skøn grøn udsigt til begge sider af lejligheden. Lejligheden fremstår særdeles lys med kig til Frederiksberg Rådhustårn, Carlsbergtårnet og Kongelig Porcelænsfabrik. Udsigten nydes fra spisekøkkenet, stuen og altanen, der vender mod syd og vest. Når solen bager for meget, bruger man blot den eldrevne markise til at justere lys- og solforholdene.

Attraktiv nyere ejendom opført i 2002 hvor alt omkring komfort er gennemtænkt. Man har automatiske døre og niveaufri adgang via en meget rummelig elevator og hele vejen op til fjerde sal eller ned til parkeringskælderen. I kælderen er der brugsret til rummeligt pulterum og cykelkælder. Hvis man vælger at bruge trapperne, vil man opleve masser af plads og lys, ligesom materialevalget udstråler kvalitet, fx gelænderet af teaktræ. Udearealet er domineret af dejlige, grønne haverum med mulighed for, at de voksne kan sidde og få en snak med naboerne og børnene kan lege frit.

Lejligheden fremstår særdeles velindrettet med dejligt lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stor opholdsstue, som giver et godt sammenhæng mellem de to rum. Entreen er rummelig med indbygget garderobeskabe og fungerer som fordelingsgang til flot velfungerende badeværelse og to gode soveværelser. I forældresoveværelset er der masser af indbyggede skabe. Bemærk også at der er gulvvarme i hele boligen.

Skøn efterspurgt beliggenhed midt på Frederiksberg, kun få minutters gang til Frederiksberg have, Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Bibliotek og biograf samt Frederiksberg Metro. Af gastronomiske oplevelser har man både Cafë Sokkelund lige om hjørnet samt flere af Frederiksbergs dejlige restauranter og caféer.