" />
Sankt Markus Plads 12, 2. th., 1921 Frederiksberg C

Liebhaveri i særklasse - herskabslejlighed med altan på Sankt Markus Plads.

Ved ankomst til Sankt Markus Plads kan man ikke undgå at blive betaget af den herskabelige og velholdte ejendom, som er smukt beliggende ved siden af Sankt Markus Kirke. Sankt Markus Plads forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Til trods for den centrale beliggenhed skal det bemærkes, at der er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer.

Lejligheden fremstår imponerende og herskabelig i enhver henseende. Lejligheden er flot istandsat med lækre løsninger og materialer og med stor respekt for de oprindelige, herskabelige detaljer. Der er et pragtfuldt lysindfald fra de mange store vinduespartier og udsigten over Sankt Markus Plads er intet mindre end betagende. På altanen kan aftensolen nydes til solen går ned bag byens tage.

Det stilsikre snedkerkøkken emmer af kvalitet og er opført efter alle kunstens regler med god skabsplads og lækre hårde hvidevarer fra blandt andre Gaggenau. Der er mulighed for at åbne op imellem køkken og spisestue, hvis man ønsker dette. Lejligheden giver mulighed for 5 soveværelser og i mange af værelserne er der lækre garderobeskabe, som er håndlavet af en snedker. Der er en rød tråd af kvalitet, stemning og herskabelighed igennem hele lejligheden.

Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø, hvor der tillige er plads til cykler. Lejligheden har et loft- og kælderrum, der er tinglyst på lejligheden.

Velkommen til Sankt Markus Plads 12.

Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg