" />
Thorvaldsensvej 29B, 4. TV., 1871 Frederiksberg C

SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN PÅ FREDERIKSBERG C

Ejendommen er beliggende på indre Frederiksberg med kun få skridt til Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider. Af indkøb kan bl.a. nævnes Gammel Kongevej med alle de lækre specialbutikker og delikatesseforretninger samt området ved Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Bibliotek og biograf. som alt sammen ligger indenfor kort gå-afstand.

Til ejendommen hører det dejligste grønne gårdmiljø med gynger, sandkasse, en velholdt græsplæne og flotte havemøbler fra Skagerak. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde det pænt og indbydende. Flere børnefamilier er flyttet til, og det er et gårdmiljø, der bliver brugt af både børn og voksne.

Lejligheden er intet mindre end imponerende. Der er utrolig mange smukke, originale detaljer, som danner rammerne om herskabeligheden. Alle stuer og værelser er meget store, og der er lys, luft og masser af albuerum igennem alle lejlighedens 211 kvm. Fra den solrige sydvendte altan, er der fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Herfra kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag. Det er sjældent på Frederiksberg C, at man ikke har genboer, men blot ser ind i et grønt maleri af Frederiksbergs grønne natur.

Lejligheden har en rigtig god planløsning, med mulighed for 4 soveværelser og 2 stuer en suite - eller som den bruges nu med 3 soveværelser og 3 stuer. Køkkenet er lagt sammen med det oprindelige pigekammer, så man har et dejligt stort køkken/alrum med plads til både kokken, familien og gæster.

Af offentlig transport i gå-afstand kan nævnes bus og metro ved Frederiksberg Centeret og Forum. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter. Lejligheden har brugsret til kælderrum og cykelkælder.