" />
Vesterfælledvej 42, 1750 København V

UDSØGT ISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLART BYHUS I HUMLEBY - SAMLET 240 KVM!

Humleby er beliggende i hjertet af Vesterbro ved Carlsberg Byen og tæt på grænsen til Frederiksberg C. Det er en lille by i byen - et kvarter af
byggeforeningsrækkehuse opført af arkitekten Frederik Bøttger i årene 1884-95. Humleby repræsenterer en bebyggelsesform af betydelig kulturhistorisk interesse og udgør med sine smalle veje og små forhaver et meget tiltalende bybillede.

Ejendommen er omkrandset af grønne arealer som nærmest blegner, når man træder indenfor. Ejendommen har tidligere været anvendt som et gammelt møntvaskeri, og er i løbet af de seneste 12 måneder blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt. Der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle byggeforeningshus og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab. Dette gælder også den hyggelige vestvendte gårdhave, hvor man sagtens kan forestille sig de lange sommerdage og -aftener blive nydt i fulde drag.

Ejendommen er totalrenoveret i enhver henseende. Dette omfatter bl.a. nyt tag, ny isolering, nye vinduer, nye døre, nye gulve, gulvvarme, udgravet og istandsat kælder, 3 nye lækre badeværelser, nyt køkken i åben forbindelse med spisestuen - kort sagt - alt er nyt og lækkert og fremstår eksklusivt og indbydende. Ejendommen er opført i 4 plan og byder på mulighed for op til 5 soveværelser og en underetage med både bryggers, badeværelse, teknikrum og stort lækkert værelse, der dog ikke er godkendt til beboelse. Underetagen er yderst tør og anvendelig.

Med de mange kvadratmeter - samlet 240 - og den udprægede gode stand, som man sjældent oplever, er dette byhus helt særligt. Der afholdes ikke åbent hus og ejendommen fremvises kun efter aftale.

Velkommen til Humleby - Vesterfælledvej 42.