Kronprinsensvej 42, st., 2000 Frederiksberg

Lækker istandsat villalejlighed med privat have og egen indgang

En hverdag i luksus....

Ejendommen er opført i 1872 og bærer et dejligt præg af den gamle, fornemme villas dna. Her er der al den sjæl og charme, man kan drømme om, med overraskende vinkler, karnapper og de flotteste massive egeparketgulve. Ejendommen er totalistandsat med de lækreste materialer og løsninger og med en indretning, der er tidssvarende til en dagligdag med gæster og en stor familie. Den private have har de skønneste terrasser - heraf ca. 40 kvm. i massivt Jatoba hårdt træ - vender mod syd/vest og er derfor dejlig solrig. Man har sin egen private indgang til lejligheden.

Overalt i underetagen er der gulvvarme på fjernvarme, og der er tænkt på, at det gode liv kræver masser af skabsplads. Der er således skabsvægge i alle tre værelser plus en decideret skabsgang. Møblementet i køkkenet er tilpasset huset. Husets kok har gaskomfur med fem blus til sin rådighed og godt med albuerum. Her er to skønne badeværelser, det ene med hvid Carrera-marmor og det andet med sort Nero Marquina-marmor. Armaturer på badeværelserne og i køkken er alle fra Toni i messing. Desuden gæstetoilet også i marmor og Toni armatur.

Det hele fungerer i denne gennemførte bolig. Glastilbygningen til ejendommen er tegnet af den tidligere stadsarkitekt Jan Christiansen. Taget er belagt med naturskifer i 2016, nye varme-, vand- og el-installationer, radonsikring, udvendig efterisolering, nyt terrændæk, ny effektiv isolering i etageadskillelsen, nye lavenergivinduer, omfangsdræn langs alle facader, ny kloakering, etc. Kort sagt - totalrenoveret i 2018.

Ejendommen er beliggende i yderst rolige omgivelser. Kvarteret er hyggeligt med lukkede veje og naboskabet er venligt. Nærmeste metrostation ligger i bekvem gåafstand, og man er tæt på den grønne cykelsti, som man kan benytte mod København eller til Frederiksberg Centret.

Dette er liebhaveri!