" />
C.F. Richs Vej 74, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD OG ENESTÅENDE VILLA I 5. JUNI PLADS KVARTERET

Området ved 5. Juni Plads er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort tur herfra på gå-ben.
Sælger har gennemført og stilsikkert istandsat ejendommen med de lækreste løsninger og materialer. Man kan sige, at ejendommen er genfødt med respekt for en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle - og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i de store åbne stuer en suite. Ved renoveringen i sommeren 2010 blev der bl.a. lagt nyt tag, nye vinduer, nye massive plankegulve i eg i hele huset og der blev trukket nyt elektricitet alle steder. Samtidig blev der lavet nyt køkken, nye badeværelser og gæstetoilet fra Svane med armaturer fra Vola og Hans Grohe. Køkkenet er renoveret igen i 2019 med nye køkkenlåger fra Svane og Quooker til både brus, koldt og kogende vand.

Ved ankomst til den pragtfulde villa, bliver man intet mindre end imponeret over den perfekte anlagte have. Sælger har anlagt haven, så den er meget nem at holde. På de hyggelige terrasser kan solen nydes fra tidlig morgen til langt ud på aftenen i sommermånederne. Terrassen mod vest er udført i epé-træ, som er hårdt træ, og som kræver minimal vedligeholdelse. Drivhuset med tomater og grøntsager og kasserne med bl.a. hindbær, jordbær, brombær og solbær giver en hyggelig stemning på terrassen og er med til at minde om herligheden ved at bo i eget hus.

Underetagen er højloftet, tør og yderst anvendelig som teenageafdeling og gæsteafdeling. Badeværelset og det øvrige inventar i kælderen er fra HTH. Ejendommen ligger højt på Frederiksberg, og der har aldrig været en dråbe vand i kælderen.

Dette er en villa ud over det sædvanlige i et af Frederiksbergs mest eksklusive villakvarterer.

Her holdes ikke åbent hus. Ejendommen fremvises kun efter aftale.