" />
Svanemosegårdsvej 3, 1967 Frederiksberg C

LÆKKERT OG INDFLYTNINGSKLART BY-HUS MED SOLRIG HAVE PÅ FREDERIKSBERG C - SAMLET CA. 280 KVM.

Ved ankomst til Svanemosegårdsvej bliver man straks betaget af den grønne charmerende allé med træer på begge sider. Der er mange, der ikke ved, at der ligger et lille hyggeligt villakvarter herinde, for hvis man ikke har et ærinde på vejen, så kører man ikke herind. Området er præget af flotte gamle ejendomme, der alle er opført fra 1860 og fremefter. I gå-afstand finder man både Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider, livet ved Søerne, gode indkøbsmuligheder og metroen ved Forum.

Ejendommen blev totalrenoveret i 2013 / 2014 med nyt tag, nye vinduer, nyt elektricitet, 2 nye badeværelser, nyt køkken, og jeg kunne blive ved. Kort sagt er ejendommen totalrenoveret og fremstår i dag lækker og indflytningsklar. Stemningen i det dejlige hus er fortsat præget af de originale detaljer, der heldigvis er blevet bevaret under renoveringen. Hjertet i ejendommen er det lækre køkken / alrum med brændeovn og direkte adgang til den skønne terrasse, som fungerer som en ekstra stue i de lyse måneder. De mange stuer en suite gør, at hver en stue er en ny oplevelse, og man kan altid finde en afdeling i huset, hvor man kan læse en bog i fred og ro.

Haven fremstår utrolig indbydende og solrig. Fra ca. kl. 11.00 kan solen nydes i haven hele dagen, til den forsvinder bag byens tage ved 18.30 tiden. Haven er beplantet, så den er nem at holde. Der er parkering på grunden, og haven er aflåst mod gaden.

På 1. sal finder man 3 soveværelser, et lækkert badeværelse samt trappe til et gæsteværelse på ca. 40 kvm, som dog ikke er godkendt til beboelse. Hver en krog i huset er imponerende udnyttet - selv hemsen i soveværelset udgør rigtig god opbevaring. Underetagen udgør ligeledes mange gode kvadratmeter til et lækkert badeværelse, det største walk-in closet, jeg nogensinde har set, træningsrum, vaskerum samt gode opbevaringsrum. Kælderen fremstår tør og yderst anvendelig.

Velkommen til Svanemosegårdsvej 3, Frederiksberg C.