Vagtelvej 20, 2000 Frederiksberg

Dejligt og atmosfærefyldt rækkehus i Fuglebakkekvarteret.

Dejligt og atmosfærefyldt rækkehus i Fuglebakkekvarteret.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de lukkede brandveje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de arkitekttegnede rækkehuse, store villaer og grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Vagtelvej er indbydende fra første færd på grunden. Fra de 2 haver, der vender mod øst og vest, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til den går ned om aftenen mod vest. Sælger har vedligeholdt ejendommen i alle de knap 30 år, de har beboet ejendommen. Huset har kun haft 3 ejere siden ejendommens opførelse.

Kælderen er med isolering og gulvvarme og fremstår rigtig flot, tør og yderst anvendelig med egen indgang, badeværelse, te-køkken og værelse - der dog ikke er godkendt til beboelse. Taget er udskiftet i 2012.

Ejendommen har en utrolig flot tilstandsrapport, ligesom el-rapporten bekræfter, at sælger har passet rigtig godt på det dejlige hus.

Velkommen til Vagtelvej 20.