" />
Holger Danskes Vej 32, 2. 3., 2000 Frederiksberg

LIEBHAVERI PÅ HOLGER DANSKES VEJ MED ELEVATOR, TERRASSE OG PRIVAT PARKERING.

Holger Danskes Vej er en stille ensrettet sidevej til Falkoner Allé. Via små stikveje er der kun 1 minuts gå-gang til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Der er således sket meget med Godthåbsvej, siden Netto åbnede sin første forretning i Danmark på Godthåbsvej i 1981 og det dermed blev den bedste indkøbsmulighed på vejen. I sommeren 2019 åbnede den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 200 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. 800 meter herfra finder man Frederiksberg Centret, som med sine 90 butikker og lækre spisesteder er Danmarks mest prisbelønnede shoppingcenter.

Ejendommen er opført i 2011 og tegnet af Gottlieb Paludan Arkitekter. Den har fået rosende omtale af Frederiksberg Kommune, som mente, at bygningen var en berigelse for byens mangfoldighed, og at den tilførte Holger Danskes Vej en friskhed. Længe lå der en tom grund, og arkitekterne lavede en overraskende løsning, der ikke er set før på Frederiksberg. Bygningens stjerneformede grundplan er en konsekvent udgave af tidens glasmodernisme, hvor de store glaspartier får ude og inde til at smelte sammen. Lejligheden er gennemlyst og bevidner på alle måder om en hverdag i luksus.

Ejerforeningen er yderst veldrevet med kun 20 lejligheder. Overalt på fællesarealerne er der pænt og rent, og det er tydeligt at se, at man er enige om, at det skal holdes ordentligt. Opgangen bliver rengjort 2 gange om ugen, og viceværten passer også den velholdte have, som står yderst indbydende. Lejligheden har brugsret til egen parkeringsplads, gæsteparkeringsplads, som deles med resten af foreningen, samt et stort kælderrum.

Lejligheden er intet mindre end pragtfuld. Selv på en grå efterårsdag er der et dejligt lys i lejligheden. Fra stuen er der direkte adgang til den dejlige terrasse / altan på 7 kvm, hvorfra solen og roen kan nydes i fulde drag. Sælger har installeret 2 elektriske markiser, som giver skygge på de varme sommerdage. Køkkenet er diskret placeret i stuen og fremstår mest som et møbel i den lækre stue. Alle fester ender altid i køkkenet, fortæller sælger, - og det er der plads til. Rundt om den store køkken-ø er der rig mulighed for at holde brunch eller vinsmagning, og spisepladsen kan forlænges ud i stuen til det helt store arrangement. I de dejlige sommermåneder rykker venner og familie ud på altanen, som har været genstand for 11 mennesker til middag samtidig. Lejligheden er utrolig velindrettet. Bemærk den gode skabsplads - både i de 2 soveværelser, i entréen og i den del af badeværelset bag skydelåge, som udgør pladsen til et bryggers. Her er der både vaskesøjle og rigtig god skabsplads. Det lækre badeværelse er opført med gulvvarme.

Dette er i sandhed en lejlighed, der har det hele, og som fremstår indflytningsklar til mindste detalje. Velkommen til Holger Danskes Vej 32.