" />
Bernhard Bangs Alle 8, 2. 53., 2000 Frederiksberg

Altan, parkering og elevator - fremstår indflytningsklar!

Ejendommen er opført i 1962 og er beliggende ved det eksklusive villakvarter omkring 5. Juni Plads. Her er der kun få minutters gå-gang til Lindevang Metrostation på Dalgas Boulevard, den nybyggede svømmehal længere nede ad vejen samt Fitness World lige om hjørnet. Af grønne områder kan Grøndalsparken anbeles at besøge, som er oplagt til både gå- og løbeture.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og har igennem de senere år gennemgået flere store renoveringsopgaver. Ejendommen fremstår pæn og velholdt med fælles parkeringsarealer for ejendommens beboere, elevator, kælderrum i en tør og anvendelig kælder samt vaskekælder. Bemærk at der er vaskemaskine i lejligheden.

Sælger har istandsat lejligheden rigtig pænt med nyt køkken, delvist udskiftet el, opdatering af badeværelse, slebne / behandlede gulve og malet hele lejligheden - alt sammen udført i 2017.

Imellem de 2 stuer er der fløjdøre, således at man har mulighed for at bo i lejligheden med 2 soveværelser i stedet for 2 stuer en suite. Fra stuen er der adgang til en sydvendt altan, hvor der om sommerhalvåret er sol til ca. kl. 18.00. Herefter kan solen nydes i haven, der er fælles for ejendommens beboere.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed, der henvender sig til unge som ældre.

Velkommen til Bernhard Bangs Allé.