" />
Amalievej 21, st., 1875 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED BÅDE FORHAVE OG BAGHAVE PÅ SELVE AMALIEVEJ!

Ejendommen er beliggende på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg, hvor alle drømmer om at komme til at bo, men kun de færreste oplever. Amalievej er en stille lukket vej, som er præget af store villaer, grønne træer og fred og ro. Fra hoveddøren er man i gå-afstand til Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider, Søerne i København, indkøbsstrøget på Gammel Kongevej med alle de lækre specialbutikker og delikatesseforretninger samt gode indkøbsmuligheder på H.C. Ørstedsvej. På hjørnet af Amalievej og H.C. Ørstedsvej finder man Grannys House, som med deres hjemmebag sender dig på en rejse tilbage i tiden. Er man mere til Emmerys, finder man også den lige om hjørnet.

Ejendommen er utrolig pæn og velholdt med et hyggeligt gårdmiljø både foran og bag ved ejendommen. Man kan altid finde en plet i solen, hvor roen kan nydes. Alle steder er der pænt og rent. Det er tydeligt at se, at man er enige om at holde ejendommens fællesarealer pæne og ordentlige.

Lejligheden fremstår pæn, velholdt og indbydende. De gamle plankegulve er bevaret, og der er isat nye vinduer, som på bedste vis er identiske med de gamle sprossede vinduer. På badeværelset er der gulvvarme og en helt ny kombineret vaskemaskine / tørretumbler fra 2020. Køkkenet er fra Svane og holdt i hvide elementer og med et køleskab fra 2019. Soveværelset er dejlig stort og vender mod gården. Her er et stort klædeskab i rigtig god kvalitet, der er lavet af en snedker.

Af offentlig transport i gå-afstand kan nævnes bus og de 3 metrostationer på hhv. Frederiksberg Allé, Frederiksberg Centeret og ved Forum. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter. Lejligheden har brugsret til kælderrum.

En rigtig dejlig indflytningsklar lejlighed på en af de bedste beliggenheder på Frederiksberg. Velkommen til Amalievej 21.