" />
Landskronagade 56B, st. mf., 2100 København Ø

Enestående og indflytningsklart byhus i 2 plan med privat gårdhave - i en hyggelig baggård på Østerbro!

Den smukke ejendom er opført i 1901 og blev gennemrenoveret i 2013, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle og det moderne og funktionelle. Lejligheden fremstår lys og indbydende og besidder en følelse af at bo i eget byhus i 2 plan.

Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum, som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab. Fra køkkenet er der direkte adgang til den dejligste private gårdhave, hvortil man har eksklusiv brugsret. Gårdhaven benyttes året rundt - ikke mindst på de varme sommerdage og aftener - og indbyder til vinsmagning, badebassin, solbadning og gode middage. På 1. sal finder man 2 gode soveværelser og et dejligt badeværelse holdt i sort og hvidt med god bruseplads, nyt armatur i bruseren og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Da ejendommen blev totalrenoveret, blev der samtidig isoleret i etageadskillelsen. Dette betyder, at man ikke fornemmer hverken overboer eller naboer.

Ejendommen ligger i baghuset, hvor roen er iørefaldende, og byens puls synes langt væk - dette til trods for, at vi befinder os centralt på Østerbro, hvor man er i gå-afstand til det dejlige nærmiljø, som byen byder på - herunder bl.a. lokale oaser til at nyde morgenkaffen, gode indkøbsmuligheder, Metro, bus og tog, samt Kildevældsparken, som er smuk på alle årstider. Svanemølle strand ligger kun en kort cykeltur fra hoveddøren, så de morgenfriske nyder godt af en morgendukkert året rundt, inden dagen går i gang.

Gårdlauget står foran en gennemgående renovering, der udføres af Københavns Kommune og er en del af Københavns første klimakvarter, hvor alle baggårdene lægges sammen. Der kan læses mere herom på www.klimakvarter.dk.

Velkommen til Landskronagade 56B.