" />
Trondhjemsgade 3, 3. TV., 2100 København Ø

PRAGTFULD HERSKABSLEJLIGHED I PALÆEJENDOM MED ELEVATOR I AMBASSADEKVARTERET PÅ ØSTERBRO - ALTANPROJEKT ER VEDTAGET I FORENINGEN.


I Ambassadekvarteret på indre Østerbro finder man Trondhjemsgade 3. En smuk bygning fra 1907, som kan fortælle mange historier om modstandsfolk og heltegerninger under 2 verdenskrig. Palæejendommen er fredeligt beliggende på den smukke allé i det attraktive område nær Kastellet, Øster Anlæg, Langelinie, og med den nyetablerede Metro 50 meter fra hoveddøren.

Ejendommen har et smukt indgangsparti og en elevator, der fører op til 3 sal. I 2013-2014 blev lejligheden istandsat fra ende til anden med stor respekt for de smukke oprindelige detaljer - herunder smukke stuer med stuk og hvælvede lofter, gennemgående parketgulve i hele lejligheden, der er forsejlet med skibslak. De fleste vinduer har blyindfattede forsatsruder, som i sollys reflekterer på vægge og gulv. Fløjdørene har ligeledes blyindfattede ruder, som gør lejligheden utrolig helt særlig, lys og åben.

Køkkenet fra Boffi er klassisk hvidt med stål bordplade og detaljer af hvid Carrera marmor og en spisebar, som får spisestuen og køkkenet til at hænge godt sammen. Alle hårde hvidevarer er integrerede og er fra Gaggenau, Miele og Boffi. Københavns Møbelsnedkeri har speciallavet hylder i fadeburet, som er lyst og i åben forbindelse med køkkenet. Badeværelset er dejligt stort med bademøbler fra Boffi, armaturer fra Vola og specialkonstruerede glas løsninger i bruse afdelingen.

Lejligheden indeholder fire gode værelser samt to store stuer. I den største stue er en pejs i marmorpuds centralt placeret. Fra spisestuen er der i ejerforeningen godkendt et altanprojekt, som pt ligger til godkendelse hos Københavns Kommune. Projektet udføres af arkitekterne Friborg og Lassen.Til lejligheden hører et pulterrum samt et pige kammer på ca. 41 m2.

Gården er smukt renoveret som en grøn gennemgang og er stedsegrøn hele året. Cykelparkering i kælder med nem adgang samt gode parkeringsmuligheder til bilen i Trondhjemsgade.

En udsøgt renoveret lejlighed med absolut bedste placering på indre Østerbro.