" />
Solsortvej 51, 2000 Frederiksberg

SMUK OG ATMOSFÆREFYLDT VILLA I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på bagvejene, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af store villaer, grønne områder og de arkitekttegnede rækkehuse. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Villaen på Solsortvej er indbydende fra første færd på grunden. Haven er beplantet med gamle frugttræer - æbletræer, pæretræ, blommetræ og med en pragtfuld blåregn og guldregn, der tager opmærksomheden fra forbipasserende i foråret. Fra den dejlige syd-vestvendte have kan man fange solens stråler hele dagen, til solen går ned om aftenen bag byens tage.

Ejendommen fremstår yderst velholdt, og det er tydeligt at se, at der er blevet passet godt på den. Taget er holdt i røde tegl og opført i 2012. De smukke originale plankegulve er bevaret, og der er et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier mod alle de solrige verdenshjørner. Stuklofterne er mildest talt imponerende og giver en særlig stemning af ægte herskabelighed. Planløsningen er optimal med mulighed for 4 gode soveværelser - heraf 3 på samme etage sammen med et dejligt badeværelse fra ca. 2015. Tagetagen kan nemt laves om til et hobbyrum, hvis man mangler ekstra plads.

Kælderen fremstår tør, højloftet og anvendelig med egen indgang, vaskerum, gildesal, toilet med brus og gode depotrum.

Dette er en rigtig lækker villa på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret. Velkommen til Solsortvej 51.