" />
Pile Alle 5G, 2. mf., 2000 Frederiksberg

NABO TIL FREDERIKSBERG HAVE MED ELEVATOR, PRIVAT PARKERING OG 19 KVM. SOLRIG TERRASSE.

Man bliver noget overrasket, når man kommer igennem porten på PIle Allé 5 og træder ind på en aflukket grund, hvor udsigten er betagende, og roen er iørefaldende. Man overraskes af fuglekvidren, lys og luft, mens byens puls synes langt væk. Pile Allé er sammen med Allégade hovednerven i et kvarter på Frederiksberg, hvor historie og kultur er særlig nærværende, og hvor man stadig kan fornemme, at det engang har ligget ude på landet. I dag er området et af de mest attraktive på Frederiksberg. Lige om hjørnet finder man både KBs tennisbaner, det kulturelle teatermiljø på Frederiksberg Allé og det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej med gastronomiske oplevelser og delkatesseforretninger. Metroen på Frederiksberg Allé er ligeledes indenfor gå-afstand og bringer dig nemt og hurtigt rundt i byen eller til lufthavnen. Ejendommen blev opført i 1975 og er beliggende som genbo til den smukke Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider. Samtidig er man nabo til Frederiksberg Kirke på hjørnet af Frederiksberg Allé, som er opført i 1734 af den hollandske arkitekt Felix Dusart.

Ejendommen er opført efter alle kunstens regler med elevator, underjordisk og aflåst parkeringskælder, store solrige altaner, ekstra parkeringspladser til gæster foran ejendommen samt et lækkert gårdmiljø med swimmingpool, omklædningsrum. legeplads og gode muligheder for at solbade eller blot nyde roen og udsigten. Ejendommen har en vicevært tilknyttet foreningen, og her er altid utrolig pænt og velholdt på ejendommens fællesarealer. I den underjordiske parkeringskælder er der også en afdeling, hvor man nemt og bekvemt kan vaske og støvsuge bilen eller cyklen. Vaskekælderen bliver flittigt brugt at ejendommens beboere - bemærk dog, at der er vaskemaskine oppe i lejligheden.

Sælger har istandsat lejligheden med lækre materialer og løsninger, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt og hvor lyset fra de store vinduespartier får lov at komme hele vejen igennem lejligheden. Hjertet i lejligheden er den store stue i åben forbindelse med køkkenet, hvorfra der er adgang til den 19 kvm. store sydvendte altan. Om vinteren kan altanen lukkes til med vinduer, så arealet fungerer som en udestue i stedet. Det giver følelsen af et ekstra uderum på alle årstider. Lejligheden fremstår yderst flot, indbydende og indflytningsklar. Alt er renoveret ned til mindste detalje med bl.a. nyt el, nye gulve, nyt lækkert køkken med alle hårde hvidevarer og et lækkert badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og god bruseplads. Der er etableret 3 soveværelser - heraf masterbedroom med walk-in-closet.

Dette er en imponerende perle af en lejlighed i hjertet af Frederiksberg. Velkommen til Slotsgården på Pile Allé 5.