" />
Stockflethsvej 7, 3. th., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSE MED PRAGTFULDT LYSINDFALD.

Den herskabelige ejendom tårner sig op på den hyggelige og stemningsfulde vej. Man bemærker med beundring ejendommen, straks man kører ned ad Stocktlethsvej. Området tæt ved Femte Juni Plads er præget af store træer, grønne områder og smukke herskabelige ejendomme. I gå-afstand har man både det pulserende nærmiljø på Godthåbsvej, som er en god kombination af lækre specialforretninger, gode indkøbsmuligheder, gastronomiske oplevelser og et hyggeligt café-miljø. Ligeledes er metroen ved Aksel møllers Have og Dalgas Boulevard tæt herpå, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden står utrolig flot, velholdt og indflytningsklar med smukke stuklofter, oprindelige plankegulve, radiatorskjulere og flotte vinduespartier. Sælger har ændret planløsningen, så der i dag er 3 gode soveværelser og en stor stue, hvor der er fin plads til både spise- og sofaafdeling. I køkkenet er der en hyggelig spiseplads, hvor morgenmaden indtages. Badeværelset er holdt i hvide fliser med god bruseplads og vaskemaskine / tørretumbler. Lysindfaldet og udsigten er pragtfuldt fra alle sider i lejligheden. Det skal bemærkes, at der er så langt til genboer, at man har en vidunderlig dybde i udsigten, der er betagende på alle årstider.

Ejendommen er opført i 1930 og fremstår utrolig flot og velholdt. Allerede i opgangen fornemmer man, at alle er enige om at holde fællesarealerne pæne og ordentlige. Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø med trampolin til børnene og havemøbler og grill, hvor de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag. Ejerforeningen består kun af denne opgang, så der er i alt 8 lejligheder. Lejligheden har brugsret til både loft- og kælderrum samt en fælles cykelkælder.

Dette er en perle af en lejlighed på den helt rigtige adresse.

Velkommen til Stockflethsvej 7 - penthouse.