" />
Dr. Priemes Vej 10, 3. TV., 1854 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED PÅ PRAGTFULD ADRESSE - SOLRIG ALTAN OPSÆTTES I APRIL 2021.

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til den smukke Frederiksberg Allé - lige om hjørnet fra Frederiksberg Have, som i den grad må siges at være hjertet af Frederiksberg. I kort afstand har man bl.a. det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Ejendommen fremstår utrolig flot og velholdt. Det er tydelige at se, at man har været enige om at vedligeholde ejendommen og bevare et æstetisk korrekt præg. Der er en grundfond i ejerforeningen, som man løbende har brugt til store vedligeholdelsesprojekter og fornyelse. Herunder kan bl.a. nævnes, at opgangen netop er istandsat i februar 2021, alle lejlighederne fik nye hoveddøre i 2018, større renovering af tag og faldstammer i 2013, renovering af bagtrapper i 2010 og nye vinduer i 2000. Bemærk at der er ingen gæld i ejerforeningen, som kun består af denne ene opgang med 10 lejligheder.

I 2. kvartal forventes det, at altanerne sættes op ud fra køkkenet. Altanen er betalt af sælger. Størrelsen på altanen udgør 2,55 i bredden og 1,30 i dybden. De nuværende døre forbliver, som de er nu, og åbner indad. Altanen vender stik vest og ligger godt og ugenert med en pragtfuld udsigt til det grønne Frederiksberg og det dejlige gårdmiljø, hvor der forår og sommer opsættes fælles havemøbler og en stor fælles grill. Lejligheden har brugsret til et dejligt og anvendeligt loftrum, som p.t. er indrettet som et hjemmekontor. Yderligere er der brugsret til cykelkælder, værksted og 2 tørrerum på hhv. loft og kælder.

Lejligheden fremstår flot, indbydende og indflytningsklar med smukke stuklofter, oprindelige plankegulve, rene vægge med filt og en pragtfuld fri udsigt til begge sider, der er betagende på alle årstider. Det lækre snedkerkøkken / alrum er fra Nikolaj Bo fra 2018 med bordplade i sort granit. Badeværelset er opført med gulvvarme, hvide klinker og en god bruseplads.

Dette er en rigtig flot og indflytningsklar lejlighed - en perle på Frederiksberg.

Velkommen til Dr. Priemes Vej 10.