" />
Henrik Steffens Vej 4, 5. tv., 1866 Frederiksberg C

SMUK PENTHOUSE PÅ FREDERIKSBERG C MED STOR SOLRIG ALTAN - PÅ STILLE SIDEVEJ TIL GAMMEL KONGEVEJ!

Henrik Steffens Vej og Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var Gammel Kongevej kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er sidegaderne til Gammel Kongevej de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Mulighed for Metro er både på Frederiksberg Allé og ved Frederiksberg Centeret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset. Ejendommen ligger på selve Henrik Steffens Vej, og her er en eventyrlig ro, når man kommer ned ad de små sideveje.

Lejligheden fremstår utrolig flot og velholdt med en ny solrig terrasse, der blev særligt tegnet og lavet til lejligheden i 2018. I alle opholdsrum er der lagt nye trægulve og paneler i 2017, hvor der samtidig blev lavet nye indbyggede skabe fra HTH i soveværelset. Køkkenet er fra Svane og fremstår rigtig pænt med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Herfra er der udgang til den dejlige terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde de lange sommeraftener i fulde drag.

Ejerforeningen er utrolig veldrevet. Opgangen står foran en renovering i 2021, der forventes finansieret indenfor foreningens budget. Ligeledes er taget gennemgået, gården blev renoveret i 2016, kloakken blev analyseret og vedligeholdt i 2020 (spuling og strømpeforing), de sidste gamle vandrør blev skiftet i ejendommen i 2020 og lejlighedens vinduer blev udskiftet i 2019 - på nær de 2 skråvinduer. Der er ingen gæld i ejerforeningen. Lejligheden har eksklusiv brugsret til 2 loftrum samt brugsret til fælles tørreloft og cykelkælder.

Dette er en rigtig flot og indflytningsklar lejlighed i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg. Velkommen til Henrik Steffens Vej 4.