" />
Forhåbningsholms Alle 11A, 4. tv., 1904 Frederiksberg C

LÆKKER PENTHOUSE MED SOLRIG TERRASSE PÅ 12 KVM OG PRIVAT PARKERINGSPLADS PÅ FREDERIKSBERG C - LEJLIGHEDEN, DER HAR DET HELE.

Kort sagt - dette er lejligheden, der har det hele. Vi er på det inderste Frederiksberg C, hvor man er i gå-afstand til Søerne i København og er lige om hjørnet fra både det dejlige indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, hyggelige vinbarer og specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej og det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er Forum og Frederiksberg Allé, som ligger 5 månutters gå-gang fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed midt i vores dejlige by, er her en ubeskrivelig ro i lejligheden, på terrassen og i gården, der er iørefaldende.

Sælger har istandsat lejligheden med lækre løsninger og materialer, så lejligheden i dag fremstår yderst lækker, indbydende og indflytningsklar. Fra det dejlige køkken fra Bo Form, er der direkte adgang til den solrige terrasse på 12 kvm, hvor solen og roen kan nydes i fulde drag fra tidlig formiddag, til solen går ned mod vest bag byens tage sent ud på aftenen. Terrassen er markant større end en almindelig altan. Her er både plads til spisebord og loungemøbler, og der er en pragtfuld udsigt, der er betagende på alle årstider. Badeværelset er ligeledes utrolig lækkert opført med god bruseplads, gulvvarme, indbyggede højtalere og håndklædevarmer.

Til ejendommen hører et pragtfuldt aflåst gårdmiljø, hvor børnene kan lege og som indbyder til gode stunder på de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til et aflåst loftrum, som man hurtigt kommer til lige over lejligheden.

Dette er en rigtig lækker og indflytningsklar lejlighed på den helt rigtige adresse.

Velkommen til Forhåbningsholms Allé 11 - penthouse.

Se alternative indretninger under fanen "Planløsninger".