" />
Amicisvej 18, st., 1852 Frederiksberg C

SMUK HERSKABELIGHED MED DIREKTE ADGANG TIL DEN SOLRIGE TERRASSE OG HAVE - MED PRIVAT PARKERING!

Amicisvej er opkaldt efter italieneren Gaetano Amici, som var fyrværkerimester i Tivoli. Amicisvej er beliggende som en smuk stille sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej og sidevejene dertil de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Metroen på Frederiksberg Allé, der åbnede i sommeren 2019, ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Man bemærker straks den smukke ejendom med de hvide facader, det sorte tegltag og de sprossede vinduer. Ude såvel som inde fremstår ejendommen yderst herskabelig og imponerende til fingerspidserne i enhver henseende. Sælger har istandsat lejligheden med lækre løsninger og materialer. Flytningen af køkkenet fra det bageste værelse til den forreste smukke stue har ændret lejlighedens karakter og tilført et hjerte af moderne funktionalitet med stor respekt for den originale herskabelighed. De mange stuer en suite giver følelsen af luft og albuerum, mens lysindfaldet står flot ind igennem de mange store vinduespartier.

Lejligheden har imponerende smukke stuklofter, højt til loftet, sildebensparket og flotte franske døre / fyldningsdøre. Fra stuen er der direkte adgang til livet i haven. Den dejlige sydvendte terrasse, som man har eksklusiv brugsret til, giver rigelig plads til både loungemøbler, spiseplads til de dejlige sommermiddage og selvfølgelig grillen - ikke at forglemme. Fra terrassen og den dejlige have kan solen nydes i fulde drag fra tidlig formiddag til ud på aftenen, når solen går ned mod vest bag byens tage. Man er aldeles ugenert af de omkringliggende naboer og genboer. Her er en udsøgt ro - selv med åbne vinduer og døre og i den dejlige have. Man fornemmer på ingen måde, at man befinder sig midt i byen.

Sælger har sammen med ejerne af 1. sals lejligheden etableret et badeværelse i kælderen, som der er brugsret til. Tillige er der delt vaskekælder, og der er eksklusiv brugsret til 2 kælderrum, der benyttes til opbevaring. Kælderen fremstår yderst anvendelig. Lejligheden har eksklusiv brugsret til parkeringspladsen i carporten ved vejen.

Dette er en utrolig flot og imponerende herskabslejlighed med en direkte adgang til livet på terrassen og i haven, som de fleste kun drømmer om. En oase i byen.

Velkommen til Amicisvej 18.