" />
Rosenørns Alle 43B, st. tv., 1970 Frederiksberg C

FLOT OG ISTANDSAT LEJLIGHED MED SYDVENDT TERRASSE OG DIREKTE ADGANG TIL HAVEN.

Ejendommen ligger tilbagetrukket på en stille lukket sidevej til Rosenørns Allé med gode parkeringsmuligheder og en ro, som man ikke havde forventet på Rosenørns Allé. Vi er på det dejlige indre Frederiksberg - i gå-afstand til både Søerne og Landbohøjskolens smukke have, som er et besøg værd på alle årstider. Nærmeste metro er ved Forum, som ligger få minutters gå-gang fra hoveddøren, ligesom man kan opleve gode indkøbsmuligheder og gastronomiske oplevelser på både H.C. Ørsteds Vej, Gammel Kongevej og Godthåbsvej.

Ejendommen har tidligere været anvendt som et hotel, men blev for ca. 40 år siden indrettet til ejerlejligheder. Sælger købte lejligheden som et dødsbo i 2013, hvor en gennemgribende renovering af ejendommen blev foretaget kort efter. Ejerforeningen gennemførte en facaderenovering i 2013 og vinduerne blev skiftet i 2014. Sælger har indbetalt lejlighedens andel af udgiften hertil. Fra 2017 og frem til 2020 har sælger løbende renoveret lejligheden med lækre løsninger og materialer - herunder kan bl.a. nævnes nye sildeben parketgulve, strøer blev rettet op og ekstra isolering blev lagt. I 2020 blev køkkenet flyttet ud i stuen mod terrassen. Køkkenet er lavet af en snedker, der har lavet det hele på mål - specielt til lejligheden. Det er utrolig elegant og lækkert udført og besidder en ganske særlig stemning af hjertet i lejligheden. Fra det dejlige køkken er der direkte adgang til den sydvendte terrasse med trappe til haven, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Terrassen er udskiftet i 2018 og er opført i teaktræ med elektrisk markise og elektrisk varmelampe.

Lejligheden har en rigtig god planløsning med 3 soveværelser, 2 pragtfulde stuer en suite mod haven og terrassen samt en entré, der både kan benyttes som kontor og garderoberum. Lejligheden har brugsret til et godt rum i kælderen samt en fælles garage til cykler. Ejerforeningen består af 7 lejligheder og er meget velfungerende.

Velkommen til Rosenørns Allé 43B - en perle midt i byen.