" />
Hortensiavej 4, 1857 Frederiksberg C

SMUK VILLA MED SYDVENDT SOLRIG HAVE PÅ STILLE VILLAVEJ PÅ FREDERIKSBERG C - SAMLET 252 KVM.

Hortensiavej er en stille lukket villavej beliggende imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé og er dermed en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C. For enden af vejen har man Rosenhaven og rundt om hjørnet Gammel Kongevej, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er indenfor gå-afstand, ligesom Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé. Metroen ligger ca. 350 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Man bemærker straks den smukke ejendom fra 1876 med naturskifer fra 1999 og de flotte velholdte originale sprossede vinduer, når man tager sin gang ned ad Hortensiavej. Ude såvel som inde fremstår ejendommen yderst smuk, herskabelig og imponerende til fingerspidserne i enhver henseende. Sælger har løbende istandsat ejendommen med lækre og stilsikre løsninger og materialer og tilført ejendommen en moderne funktionalitet kombineret med den originale herskabelighed. I 2015 blev der bl.a. lagt nye massive fyrretræsgulve i stueplan med gulvvarme, delvist udskiftet el, nyanlagt have og totalrenoverede vinduer og træværk. Det lækre køkken, som ligger i åben forbindelse til spisestuen, er fra Boform og speciel malet i Farrow & Ball. Udestuen er ligeledes renoveret og isoleret, der er lagt gulvvarme, fliser fra File Under Pop, snedkererede forsatsvinduer og speciallavet dør fra Bøjsø. Både badeværelset og gæstetoilettet i stueplanet er indrettet med fliser fra File under pop, armaturer fra Toni og gulvvarme.

Underetagen er udgravet efter alle kunstens regler og er opført med gulvvarme og masser af isolering. Her har man både egen indgang, bryggers, vinkælder, god opbevaring, et ekstra badeværelse og et gæsteværelse med store vinduer, der dog ikke er godkendt til beboelse.

Den dejlige have vender stik syd og solen kan derfor nydes i fulde drag hele dagen fra tidlig morgen, til den går ned bag byens tage hen under aftenen. Dette er en utrolig flot og imponerende herskabsvilla, som de fleste kun drømmer om. En oase i byen. Velkommen til Hortensiavej 4!