" />
Kristian Zahrtmanns Plads 76, 1., 2000 Frederiksberg

Imponerende villalejlighed på selve Kristian Zahrtmanns Plads med privat solrig have, terrasse og garage.

Ejendommen er beliggende på den bedste adresse i det dejlige Fuglebakkekvarter - selve Kristian Zahrtmanns Plads. Den fremstår pragtfuld og autentisk på samme tid. Fuglebakkekvarteret er et roligt og stemningsfyldt villakvarter på Frederiksberg, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af de populære arkitekttegnede rækkehuse, smukke villaer og de mange grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Ejendommen på Kristian Zahrtmanns Plads vækker nysgerrige blikke, og man kan ikke undgå at blive lidt betaget, når man passerer den smukke villa med renoverede hvide facader og det flotte sorte tag fra 1998. Ejendommen er opført i 1905 og opdelt i 2 villalejligheder. Haven er også opdelt, så begge har deres eget havestykke. Garagen hører til 1. sals lejligheden og i kælderen er der både gode depotrum og en rigtig god teenage- eller gæsteafdeling med te-køkken, badeværelse, værelse og egen indgang. Kælderen er dog ikke godkendt til beboelse, men er indrettet yderst lækkert og funktionelt.

Ejendommen i sig selv er imponerende og indbydende fra første færd på grunden, og indtrykket bliver ikke forringet af den originale opgang eller den herskabelighed, som også lejligheden besidder. Med højt til loftet, udsøgte stuklofter, originale gamle paneler og sildebensparket, er her en stil og stemning, som skal opleves ved selvsyn. Fra de smukke stuer en suite er der adgang til terrassen, hvorfra solen, roen og udsigten kan nydes i fulde drag. Terrassen er det sidste sted med sol på Kr. Zahrtmanns Plads, inden den går ned bag byens tage. Der er sol på terrassen til kl. 21.30 om sommeren. Det skal bemærkes, at der er vinduer til alle ejendommens sider, og der er derfor et pragtfuldt lysindfald. Udsigten til kvarteret og ikke mindst til Kristian Zahrtmanns Plads er smuk og velholdt på alle årstider. Planløsningen er optimal med mulighed for 5 soveværelser og en helt privat afdeling på den øvre etage. Ligeledes kan lejligheden benyttes af 2 generationer, da der er adgang til 2. sal både inde fra lejligheden og ude i opgangen.

Dette er en utrolig lækker villa ud over det sædvanlige - på en af de mest attraktive adresser på Frederiksberg.


Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg