" />
Nyvej 15, 1., 1851 Frederiksberg C

DEJLIG VILLALEJLIGHED MED PRIVAT LILLE HAVESTYKKE OG PARKERING PÅ EN AF DE BEDSTE ADRESSER PÅ FREDERIKSBERG!

Nyvej har formentlig fået sit navn fordi det var den første sidevej til Frederiksberg Allé. Den blev anlagt i 1851. Vejen hed oprindeligt Christiansholms Allé efter ejendommen Christiansholm, der lå på hjørnet af Gammel Kongevej. I 1869 fik den sit nuværende navn, som dog i nogle år havde stået på bykortene. Nyvej var oprindeligt en privat vej, anlagt af de første grundejere, der byggede landsteder langt udenfor byen. Det var ikke bare den landlige idyl, der gjorde Frederiksberg attraktiv, men også at man her undgik smitte, når epidemier ramte byen. I dag er der både villaer og etagebyggeri på vejen og enkelte af de oprindelige villaer er bevaret. Det gælder f.eks. Nyvej 15, der er opført i 1868. I 2004 blev ejendommen opdelt i 2 villalejligheder. I dag er Gammel Kongevej og sidevejene dertil de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Ny Teater. Metroen på Frederiksberg Allé, der åbnede i sommeren 2019, ligger ca. 250 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Når man går igennem Nyvej, bemærker man straks den smukke ejendom med de hvide facader, det sorte tegltag og de sprossede vinduer. Ejendommen fremstår rigtig flot med et imponerende rosenbed foran huset og et flot belagt indgangsparti med flere parkeringspladser til beboerne i ejendommen.

Lejligheden fremstår pæn og nydelig med ny-lagte gulve fra 2005. Den dejlige altan vender helt rigtigt mod syd og solen og udsigten kan i den grad nydes i fulde drag fra tidlig formiddag til ud på aftenen, når solen går ned mod vest bag byens tage. Man er aldeles ugenert af de omkringliggende naboer og genboer. Her er en udsøgt ro - selv med åbne vinduer og døre. Man fornemmer på ingen måde, at man befinder sig midt i byen.

Lejligheden har yderligere en etage på 2. sal, der ikke er godkendt til beboelse og derfor kommer ud over de oplyste kvadratmeter. 2. salen rummer mange indretningsmuligheder til fx. teenage- eller hobbyafdeling. Lejligheden har brugsret til et mindre havestykke i forhaven, men har ikke brugsret til ejendommens baghave. Stuelejligheden har alene brugsret hertil og ejeren af stuelejligheden er ikke interesseret i at lave dette om.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed på en adresse, som de fleste kun drømmer om. En oase i byen.

Velkommen til Nyvej 15.