" />
Folkets Alle 38, 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD VILLA I DEN HVIDE BY - EN HVERDAG I LUKSUS I DET HYGGELIGE VILLAKVARTER!

Den hvide by på Frederiksberg er den populære betegnelse for et lille hyggeligt villakvarter, der er indbegrebet af idyl, og hvor børnene leger på de små villaveje, mens byens larm synes langt væk. Kvarteret består af 6 små villaveje med 45 karakteristiske halve dobbelthuse, der er opført i årene 1899-1900. Arkitekterne bag bebyggelsen var Gotfred Tvede og Olaf Schmidth, som skabte 7 forskellige hustyper med villaagtigt præg i datidens nymodens palæstil med inspiration fra 1700-tallets rokokoarkitektur med hvidkalkede fyldige bygningskroppe, røde teglhængte mansardtage og småsprossede palævinduer. Her er en udsøgt ro i de hyggelige haver, og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, at disse små perler findes midt i byen.

Sælger har gennemrenoveret den smukke villa indvendigt i årene 2018-2020 med stor respekt for huset stil og alder. Ejendommen står nærmest genfødt, og man har skabt en helt igennem vellykket kombination af det originale og det moderne og funktionelle. Alt el blev udskiftet, alle vægge pudset op, fjernvarmeanlæg udskiftet, udestuen blev opbygget på ny, der blev opført et nyt lækkert køkken fra Svane med Quooker Fusion i sort og alt i hårde hvidevarer - herunder vinkøleskab. Overalt i stueplan er der lagt nyt terrændæk, gulvvarme på fjernvarme og sildebensparket i eg, som både giver et godt indeklima, men også giver et æstetisk rent og lækkert flow i huset. Det lækre badeværelse på 1. sal blev opført med elementer fra Svane, bordplade i Corian og armaturer i messing. Bemærk at der også er gæstetoilet i stueplan med vask i corian og armatur fra Primy. Udvendigt er alle vinduer og facaden malet i 2018, hvor der ligeledes blev etableret de to nye træterrasser og ny Københavner-flisebelægning i forhaven. Taget er fra 2011, og de originale vinduer er flot vedligeholdt.

Den dejlige have er en perle midt i byen. Her kan solen og roen nydes i fulde drag til solen går ned bag byens tage ud på aftenen. Planløsningen er optimal med mulighed for 4 soveværelser og to stuer en suite med franske døre, der giver et flot lys igennem det dejlige hus. Dette er kort sagt en indflytningsklar perle midt i byen.

Velkommen til Folkets Allé 38.