" />
Rosenvængets Sideallé 3, 2. tv., 2100 København Ø

MODERNE, SMUKT ISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN I HJERTET AF ØSTERBRO.

Lejligheden er beliggende på selve Rosenvængets Sidealle, som er en af de mest attraktive adresser på Østerbro. Din hverdag og dit nærmiljø vil befinde sig i de stemningsfulde områder af Østerbro med lækre indkøbsmuligheder, gastronomiske oplevelser og med en helt særlig stemning i de gamle gader med de oprindelige brosten, som tilfører området en særlig stemning af det helt gamle København. Ejendommen er beliggende tæt på både Fælledparken, Østre Anlæg, Holmens Kirkegård, Kastellet og Søerne. Ligeledes er man i gå.-afstand til Østerport Station, Metro og indre København K.

Lejligheden fremstår indbydende og enestående i enhver henseende. Lejligheden er renoveret med de lækreste materialer og løsninger i en stil, der kombinerer det gamle og herskabelige med det moderne og funktionelle. Der er en udsøgt original herskabelighed i lejligheden med høje paneler, flotte plankegulve, imponerende stuklofter og 3,26 til loftet. Alt sammen detaljer der giver den herskabelige stil og stemning. Det lækre køkken er fra Simonsen og Czekura. Kendere vil vide, at det er blandt de dyreste snedkerkøkkener i Danmark, der er gennemsyret af god kvalitet. Det samme gør sig gældende for køkkenets hårde hvidevarer, som alle sammen er fra Gaggenau. De smukke stuer en suite og det store lækre køkken/alrum indbyder til gode middage i selskab med familie og venner.

Lejligheden har en utrolig god planløsning med mulighed for 4 soveværelser eller blot flere stuer en suite. Der er god skabsplads overalt i lejligheden - flere steder udført af Søgaard Snedkeri. Den smukke ejendom er opført i 1901, og det er tydeligt at se, at ejendommens beboere ønsker at holde det pænt og ordentligt. Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø, og lejligheden har brugsret til kælderrum. Lejligheden er helt særlig - en oplevelse ud over det sædvanlige.

Velkommen til Rosenvængets Sidealle.