" />
Emanuel Olsens Vej 6, 2000 Frederiksberg

GENNEMRENOVERET ARKITEKTONISK PERLE TEGNET AF ARKITEKT HANS BERTELSEN - FUNKISVILLA PÅ 358 KVM MED TAGTERRASSE, HAVE OG GARAGE.

Emanuel Olsens Vej og de 8 arkitekttegnede dobbelthuse er indbegrebet af funktionalismen, når den er bedst. Husene fra 1933 er tegnet af den anerkendte arkitekt Hans Berthelsen, som var en dansk arkitekt, der prægede hovedstadsområdet med funkishuse i en behersket stil, der fusionerede dansk tradition med impulser fra modernismen.

Kort sagt er ejendommen kompromisløst istandsat i årene 2012-2013 og er gennemsyret af kvalitet. Jeg vil gå så langt som at kalde det flagskibet på Emanuel Olsens Vej. Ejendommen viser tydeligt, hvordan et ældre hus kan gennemrenoveres, uden at det går ud over æstetikken.

Allerede i entréen fornemmer man straks den gennemførte stil, der fortsætter igennem hele huset. Overalt er der smukke koniske planker af Douglasfyr fra Dinesen i ekstra bredde og længde. Det lækre køkken er naturligvis fra Garde Hvalsøe og opført i 2020 i Heart Oak og linoleum med alle hårde hvidevarer fra Gaggenau. Vask og greb er i bruneret messing og lampen over køkkenbord er af mærket Anour. Ligeså er garderoben i entréen fra Garde Hvalsøe og opført i 2020 i Douglasfyr og læder.

Hjertet i ejendommen er de smukke stuer en suite. Lyset står flot igennem de store vinduespartier, og den direkte adgang til den solrige have og terrasse giver en let og elegant forbindelse imellem det indvendige og udvendige. Terrasserne er - ligesom altanerne - belagt med træ af epé med zink på kanterne. I stuerne er der 4 fastmonterede B&O højttalere, der medfølger i handlen. Overalt i ejendommen er der vindueskarme af bornholmsk granit, indbyggede rullegardiner fra Fischer, vinduer fra H.S. Hansen i vedligeholdelsesfri aluminium og trelags energiglas, dørhåndtag er fra Arne Jacobsen, alle skabe er fra Boform, alle vægge er malet med Farrow and Ball, trappen er belagt med sort naturlinoleum og messing og der er indlagt central støvsugeranlæg med tilslutning på alle etager.

Det lækre badeværelse på 1. sal passer godt ind i husets stil og er opført med keramiske fliser på gulv, vask i basalt, skabe fra Montana i farven Candyfloss, håndklædevarmer og armaturer fra Vola og Grohe. På 2. sal er der 34 ekstra kvadratmeter, som ikke er godkendt til beboelse, og som er indrettet som et ekstra værelse. Herfra er der også adgang til ejendommens tagterrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag hele dagen, til den går ned mod vest sent ud på aftenen.

Kælderen er utrolig højloftet og yderst anvendelig med gulve malet med epoxy, varme i gulvet i vaskekælder og grovkøkken, samt et teknikrum, der også kan anvendes som fadebur. Udvendigt er der lavet 3-punkts sikringsdøre med dørgreb fra Arne Jacobsen, indvendig isolering, alle vinduer er skiftet, og der er nye tagmembraner. Kort sagt er alt gennemgået og renoveret. Her er tale om en ejendom i særklasse med absolut minimal vedligeholdelse de næste mange år.

Emanuel Olsens Vej, som er beliggende ved Femte Juni Plads, er et af de mest eftertragtede villakvarterer på Frederiksberg. Området har altid været præget af en eksklusiv stemning, som stadig den dag i dag er kendetegnet for det smukke villakvarter. I gå-afstand finder man gode indkøbsmuligheder, Grøndalsparken og gode skoler og pasningsmuligheder. Til trods for den centrale beliggenhed er her en udsøgt ro - også i den dejlige have, som er en oase midt i byen.

Velkommen til Emanuel Olsens Vej 6.Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg