Frederiksberg Alle 10, 1., 1820 Frederiksberg C

Imponerende herskabslejlighed på Frederiksberg Allé med 2 altaner og privat parkering i gården.

Kort sat - Magen til herskabslejlighed skal man lede længe efter! Den smukke og imponerende lejlighed ligger i en ejendom med en mindst lige så imponerende adresse - selve Frederiksberg Allé, som er noget af det aller mest ægte Frederiksberg. Det er en perle midt i byen, hvor man er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Fra metroen på Frederiksberg Allé kommer man nemt rundt i byen og til Kongens Nytorv på 7 minutter.

Den herskabelige ejendom med den hyggelige, velplejede have blegner nærmest, når man træder ind i opgangen, som er yderst præsentabel og bevaret som opført fra oprindelig tid. Man liver ikke mindre imponeret, når man træder ind i den smukke herskabslejlighed, som er blevet smukt renoveret - ja, nærmest genfødt - og der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Overalt er der lagt flotte sildebensparketgulve, der giver et flot og ensartet præg på lejlighedens herskabelighed. Sælger har indsat skabe fra Handcrafted Interior, ligesom den flotte bogreol i kontoret er herfra.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og der er pænt og ordentligt på ejendommens fællesarealer. Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø med fælles havemøbler og legeaktiviteter til de mindste. Lejligheden har brugsret til et aflåst kælderrum samt en parkeringsplads i gården.

Velkommen til Frederiksberg Allé 10.