" />
Kong Georgs Vej 21, 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDBYDENDE VILLA MED LILLE HAVE, SOLRIG TERRASSE OG PRAGTFULDT ANNEKS.

Kong Georgs Vej er en stille ensrettet sidevej i et hyggeligt og roligt villakvarter, der er præget af store grønne træer og smukke gamle villaer. Man er få minutters gå-gang fra den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt med pudsede facader og en lille hyggelig have foran huset. Fra spisestuen er der en dejlig terrasse, hvor solen og roen kan nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage ud på aftenen. Ejendommen er renoveret med stor respekt for den gamle herskabelige stil, og de smukke stuklofter, oprindelige plankegulve og det flotte træværk er med til at skabe den herskabelige stil og stemning i huset. Bemærk det pragtfulde lysindfald, der står flot igennem de smukke stuer en suite. Det dejlige køkken, som ligger i forbindelse med spisestuen, er fra HTH, og er opført i hvide elementer, 2 ovne og med god skabsplads.

Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering i årene 2005 - 2007. I denne periode blev der blandt andet lavet nye el-installationer i næsten hele huset, nyt badeværelse, nyt køkken, kælderen blev udgravet undtagen ved den indvendige trappe, nye vand- og varmeinstallationer~i vaskekælderen, loftet og skunke blev isoleret og der blev opsat ventilation. Næsten alle vinduer blev skiftet og der blev lagt dræn og udvendig isolering hele vejen rundt om huset. I foråret 2014 blev der lagt nyt tag og nye tagrender på annekset. Taget på huset er fra ca. 1998.

Da kælderen er gravet ud, og der er lagt dræn, fremstår kælderen yderst tør og anvendelig. Ligeledes er den gamle garage omdannet til et anneks / atelier med store vinduespartier i loftet. Både annekset og kælderen har utrolig mange anvendelsesmuligheder, men er dog ikke godkendt til beboelse. Ejendommen har status som en ideel anpart sammen med baghuset, der har status som erhverv. Der er separat vedligeholdelse af de 2 ejendomme.

Dette er et rigtig dejligt hjem, der står klar til indflytning. Velkommen til Kong Georgs Vej 21.