Philip Schous Vej 15, 2000 Frederiksberg

SMUKT OG HERSKABELIGT RÆKKEHUS PÅ SAMLET 334 KVM. MED SOLRIG HAVE OG GARAGE.

Vi er i det rolige og hyggelige villakvarter bag Peter Bangs Vej, hvor man på ingen måde fornemmer, at man befinder sig midt i byen. Peter Bangs Vej er et hyggeligt handelsstrøg, som byder på lækre og indbydende indkøbsmuligheder - bl.a. den populære osteforretning, Windsor fiskeforretning, Kokkens Vinhus samt utallige hyggelige caféer og restauranter. Af sportsakiviteter er både Frederiksberg Hallerne og KBs boldbaner indenfor gå-afstand, ligesom Lindevangsparken, der er et besøg værd på alle årstider. Der er gode transportmuligheder i form af S-tog, buslinjer og Metro, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen.

Hvis bare en ejendom kunne fortælle sin historie. Det siges nemlig, at bygherre byggede netop dette midterste rækkehus til sig selv, hvilket er årsagen til, at herskabeligheden mildest talt er udsøgt. De høje paneler, smukkeste stuklofter, den ekstra bredde i stuerne, der giver fornemmelsen af lys og luft - alt sammen detaljer, som gør det meget tydeligt, at der er kælet for herskabeligheden. Fra de smukke stuer er der direkte adgang til den vestvendte have, hvor solen og roen kan nydes i fulde drag, til solen går ned bag byens tage langt ud på aftenen.

Planløsningen er optimal med de mange store stuer i grundplan, mulighed for 5 soveværelser på 1. sal samt yderligere ca. 60 kvm. på 2. salen, som er udnyttet til et hobbyrum med en stor stue, toilet, bad og sauna. 2. salen er dog ikke godkendt til beboelse. Kælderen udgør 90 kvm og fremstår tør og anvendelig. Huset har samlet set 334 kvm fordelt på 4 plan, hvilket er et af de største rækkehuse i kvarteret. På grunden er der både drivhus og garage. Man kan på alle måder sige, at dette er et rækkehus, der har det hele. Istandsættelse må dog påregnes.

Velkommen til Philip Schous Vej 15.