Gammel Kongevej 148, 1. tv., 1850 Frederiksberg C

LÆKKER, LUKSURIØS OG HERSKABELIG I ENHVER HENSEENDE.

Lejligheden med altan, der overgår dine forestillinger om den moderne herskabslejlighed. Tilladelse til 36 kvm. liberalt erhverv.

Gammel Kongevej er en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet, ligesom metro på Frederiksberg Allé ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, og nemt og bekvemt tager dig rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Den herskabelige ejendom med den indbydende opgang blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Sælger har renoveret lejligheden i årene 2017-2021, hvor der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i den smukke kæmpe stue. Her er smukke Hørning parketgulve overalt i massiv eg uden dørtrin, de flotte stuklofter er bevaret, paneler og radiatorskjulere i den gamle stil i kombination med elegante franske døre. I den store imponerende stue på knap 44 kvadratmeter, er reolen fra Nørrebro Snedkerservice et kunststykke i sig selv. Den er lavet på mål med indbygget strøm til højtalere, så man slipper for synlige ledninger. Yderligere byder stuen på et oplyst hulrum imellem de store vinduespartier, der indbyder til udstilling af kunst, hvor kun fantasien sætter grænser. Vinduerne er bevaret i original form med nye forsatsrammer fra Bøjsø i hele lejligheden. Alt el er trukket på ny. Alle døre er fra Swedoor med Arne Jacobsen messinggreb.

Den smukke stue og de tre store værelser begaver boligen med lys, rummelighed og fleksibilitet i forhold til indretningen. Hvis man har brug for et ekstra værelse, kan det nemt reetableres i den store stue, hvor der tidligere har været et ekstra værelse. Stuk og el er allerede klar til at kunne etablere værelset. Lejligheden kan dermed blive en 7 værelses lejlighed.I et af rummene er der tillige mulighed for at udnytte lejlighedens tilladelse til liberalt erhverv på 36 kvm. I det store køkken-alrum, hvorfra der er udgang til lejlighedens altan, går det hele op i en højere enhed. Elementerne her er fra Svane med bordplade i elegant corian, armatur fra Vola og integreret emhætte i bordpladen, der føres op, når man har brug for den. Der er desuden barplads til 3-5 personer.

Lejlighedens walk-in er som en drøm, der bliver til virkelighed. Dette er også lavet på mål af Nørrebro Snedkerservice - overalt med indvendigt eg og med massive fingertappede skuffer. Grebene er fra Københavns Møbelsnedkeri og den specialfremstillede vinduesbænk giver en gennemført følelse af en hverdag i luksus. Stuk og paneler er ført udenpå skabene, som dermed fremstår 100 % som indbygget i væggene. Badeværelset og det ekstra toilet er opført med bl.a. håndlavet møbel i massiv valnød, bordplade i marmor, italienske fliser, vola-armaturer, håndklædevarmer, vaskesøjle og gulvvarme. Også her er der en gennemført finish, og det er tydeligt at se, at man ikke har ønsket at gå på kompromis med kvaliteten. I soveværelset har sælger fået indlagt elektrisk mørklægningsrullegardin skjult i loftet og med fjernbetjening ved sengen. Meget gennemført. Min begejstring for lejligheden er svær at skjule.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og består af 2 opgange med et tilhørende aflåst gårdmiljø med fælles terrasse og grill, legefaciliteter til de mindste, cykelparkering og aflåste pulterrum. Ejendommen fik nyt tag i 2019. Lejlighedens andel heraf er betalt. Rundt om hjørnet på Henrik Steffens Vej finder man nedkørslen til kommunens underjordiske parkeringskælder, hvor man nemt finder en parkeringsplads.

Dette er en drøm af en lejlighed - i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg. Velkommen til Gammel Kongevej 148.