Egernvej 49, 2000 Frederiksberg

FLOT, INDBYDENDE OG STEMNINGSFULDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Egernvej fremstår flot og indbydende og med sine 185 kvadratmeter boligareal + kælder er dette rækkehus blandt de største i kvarteret. I den dejlige have, som vender stik syd, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage. I højsommeren er der sol i haven til ca. kl. 21.30. Sælger har gennemrestaureret haven med loungeområde og en stor dejlig terrasse foran stuerne, der er lavet af det hårde Ipe træ. Samtidig blev den oprindelige garage lavet om, så det i dag rummer cykelskur og opbevaringsskur samt plads til 3 kajakker. Den dejlige have vender ud imod de stille bagveje i kvarteret, hvor børnene frit kan lege, og det sociale liv kan dyrkes, hvis man ønsker det.

Sælger har løbende renoveret ejendommen med gode løsninger og materialer og fremstår i dag flot og indbydende. Køkkenet er fra Unoform, og blev i årene 2019 - 2021 flot renoveret med sprøjtelakerede fronter, ny bordplade i granit natursten - Jura blau grau - og ny Quooker Fusion med 5 slags vand. Køkkenet er åbnet op på en let og elegant måde, så der i dag er opstået et dejligt åbent køkken/alrum med plads til gode venner i godt selskab. Det store glasparti fra spisestuen og ud til haven blev skiftet i 2015 og kan åbnes helt op, så der skabes en usædvanlig god sammenhæng imellem stuer og have. De flotte gulve er lagt i 2016 og er slotsplanker fra Timberman, der aldrig har været slebet.

Underetagen blev gravet ud med 15 cm i 2011, hvor der samtidig blev lavet en Elektrocare pumpebrønd. Her blev lagt gulvvarme og lækre klinker, og fremstår yderst tør og funktionel. Underetagen er i dag en lille selvstændig lejlighed med 2 indgange, stort badeværelse og flere værelser. Underetagen er dog ikke godkendt til beboelse - på nær badeværelset - men er oplagt til en teenage- eller gæsteafdeling. På 1. sal er der i dag indrettet 3 store dejlige soveværelser og et badeværelse. Der er rig mulighed for at lade trappen fortsætte til 2. sal, uden at nedlægge et værelse, hvis man ønsker mere end 264 kvm at boltre sig på.

Dette er en perle af en ejendom på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret. Velkommen til Egernvej 49.