Bianco Lunos Alle 10, 5. th., 1868 Frederiksberg C

SOM EN VILLA PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG - EKSKLUSIV PENTHOUSE I 2 PLAN MED ELEVATOR OG 29 KVM. SOLRIGE TERRASSER.

Bianco Lunos Allé er en af de ældste veje på Frederiksberg. Den blev udstykket af hofbogtrykker Bianco Luno helt tilbage i 1850, og vejen blev opkaldt efter ham. I dag er sidegaderne til Gammel Kongevej blandt de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Ny Teater. Mulighed for Metro er både på Frederiksberg Allé og ved Frederiksberg Centeret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset.

Lejligheden på Bianco Lunos Allé har 2 indgange - både fra Grundtvigsvej 3C og Bianco Lunos Allé 10. Begge opgange har elevator, så man nemt og bekvemt får adgang til toppen af ejendommen. Lejligheden er renoveret i 2017, hvor man på bedste vis har skabt en helt igennem vellykket kombination af det moderne og funktionelle. Og det på en måde som inviterer til liv, samvær, glæde og gode stunder i godt selskab i det store køkken/alrum, som kan rumme flere end 20 mennesker til middag. Hjertet i lejligheden er netop de dejlige stuer en suite med brændeovn til de mørke vinteraftener og køkken/alrummet, hvorfra der er udgang til de dejlige terrasser på 29 kvm. med lamper og markise og med fri udsigt til det grønne Frederiksberg. Her er utrolig stemningsfuldt og udsigten er intet mindre end betagende. Fra terrasserne kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag hele dagen - og ligeså kan solnedgangen, når solen går ned bag byens tage.

Lejligheden har et pragtfuldt lysindfald, som sælger har værdsat på alle årstider. De mange kvadratmeter har en optimal fordeling med mulighed for en privat afdeling på 4. sal med 2 soveværelser - mulighed for 3 - og et badeværelse. Det lækre badeværelse på 5. sal er udført med unidrain, skabe fra Svane, Vola armatur og gulvvarme. Alt sammen er lavet i 2017. På 5. sal kan der nemt indrettes en separat gæsteafdeling i biblioteket, som adskilles af elegante skydedøre og gardiner. På denne måde er der også god plads til børn, børnebørn eller forældre til overnatning. Til ejerforeningen hører parkeringspladser i gården, som er først-til-mølle, og hvor der ofte er en ledig plads. Lejligheden har brugsret til et kælderrum i ejendommen.

Dette er lejligheden, der har det hele - som at bo i en villa på toppen af Frederiksberg!

Velkommen til Bianco Lunos Allé 10.