Forhåbningsholms Alle 11A, 1. th., 1904 Frederiksberg C

Smukkeste lejlighed på stille sidevej med parkering og altan.

Kort sagt - dette er lejligheden, der har det hele. Vi er på det inderste Frederiksberg C, hvor man er i gå-afstand til Søerne i København og er lige om hjørnet fra både det dejlige indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, hyggelige vinbarer, specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej og det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er Forum og Frederiksberg Allé, som ligger 5 månutters gå-gang fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed midt i vores dejlige by, er her en ubeskrivelig ro i lejligheden, på terrassen og i gården, der er iørefaldende.

Sælger har istandsat lejligheden med lækre løsninger og materialer, så lejligheden i dag fremstår yderst lækker og indbydende. Herunder kan bl.a. nævnes nyt el, plankegulve fra Dinesen i ekstra længde, nyt badeværelse, vægge med filt, etc. Fra køkkenet er der direkte adgang til terrassen.

Til ejendommen hører et pragtfuldt aflåst gårdmiljø, hvor børnene kan lege og som indbyder til gode stunder på de varme sommeraftener. Lejligheden har brugsret til et aflåst loftrum.

Dette er en rigtig lækker lejlighed på den helt rigtige adresse.