Falkoner Alle 114E, st. th., 2000 Frederiksberg

ATELIERHAVEN - LÆKKERT, EKSKLUSIVT - ENESTÅENDE I ENHVER HENSEENDE!!!!

Velkommen til Atelierhaven, som er et nybygget område, hvor fredede træer, et 200 år gammelt platantræ og en parklignende have omkranser de 8 nybyggede ejendomme, hvor en gennemsyret kvalitet er i højsædet. Midt i den gamle have er ejendommene opført med de lækreste løsninger og materialer og dette på en måde, hvor der er skabt en helt igennem vellykket kombination af den gamle smukke natur og det moderne og funktionelle.
De 4 ejendomme, som tilsammen består af 8 boliger, har nøje udvalgte placeringer på grunden, hvor hvert et hjem er placeret, så det tjener udtrykket og balancen bedst. Boligerne er inspireret af Frederiksbergs gamle atelierer med de store vinduespartier og den grønne udsigt. Denne grønne oase er på imponerende vis vokset frem midt i den pulserende by, og derfor er hvert et element i byggeriet udvalgt med ambitionen om at få området, materialerne og livet til at smelte sammen i en smuk og visuel forening.

Materialerne er nøje udvalgt og håndplukket for at opnå det udtryk, man har ønsket. Man møder ejendommen for første gang ved den smukke hoveddør i egetræ, og skridt for skridt opdager man den kompromisløshed, som ejendommene er opført med. Det imponerende mørkolierede egetræskøkken fra Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri, er lavet på mål i hvert enkelt hjem, hårde hvidevarer, der naturligvis er fra Miele, god skabsplads, armaturer fra Vola, lækre badeværelser med store klinker, badeværelsesmøbler fra Copenhagen Bath, solceller, zinktage - jeg kunne blive ved. Alle lejligheder har privat parkering på grunden. De er opført med private terrasser, og det grønne areal er fællesareal og kan frit benyttes af ejendommens beboere.

Metro ved Forum og den grønne cykelsti ligger i gå-afstand fra Atelierhaven, og tager dig nemt og bekvemt rundt i byen. Gode indkøbsmuligheder er lige om hjørnet på Rolighedsvej og Falkoner Allé, og indkøbsstrøget på Godthåbsvej og Gammel Kongevej byder på alt lige fra gastronomiske oplevelser, vinbarer og delikatesseforretninger. Velkommen til Atelierhaven - en oase på Frederiksberg C.