Solsortvej 45, 2000 Frederiksberg

LÆKKERT OG STEMNINGSFULDT ENDERÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Rækkehuset på Solsortvej er et enderækkehus, og man fornemmer straks, at her er mere privat, når der ikke er naboer på begge sider. Ejendommen fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden, og fra den dejlige have mod øst kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage i haven mod vest.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt og til trods for, at ejendommen løbende er renoveret igennem flere ejeres perioder, er det tydelige at se, at alle har været opsat på at bevare ejendommens sjæl i huset og respektere stilen fra 1928, da ejendommen blev opført. Hjertet i ejendommen er det store køkken/alrum, hvorfra der er udgang til den hyggelige vestvendte have. I 2018 fik sælger åbnet op imellem stue og køkken og fik etableret det lækreste snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe med bl.a. Gaggennau ovn, Gaggenau kogeplader og Quooker. Garde Hvalsøe er gennemsyret kvalitet, og det smukke møbel står flot til sildebensparketgulvet, der blev specialfremstillet på mål til køkkenet, således at der er samme dimensioner som det gamle gulv i stuen. En flot og gennemført detalje, der giver den røde tråd af gennemført finish igennem den store flotte stue. Skabsvæggen i køkkenet i hvide fronter er fra Køkkensnedkeren og gemmer på god skabsplads og køle/fryseskab.

2. salen er indrettet til en lækker stue / hobbyrum med yderligere 35 kvm. Det er en pragtfuld ekstra stue med et vidunderligt lysindfald fra alle sider, og som giver uanede anvendelsesmuligheder. 2. salen er - ligesom kælderen - ikke godkendt til beboelse og kommer derfor udover de oplyste beboelseskvadratmeter. Taget er ca. 30 år gammelt, og 2. salen blev indrettet i ca. 2015. Underetagen har egen indgang, badeværelse / bryggers, ekstra toilet, viktualierum og et stort dejligt værelse, som er en oplagt teenageafdeling. Bemærk at denne ejendom er et af de få rækkehuse i kvarteret, der også har gæstetoilet i stueplan.

Dette er et dejligt, indbydende og atmosfærefyldt hus, der fremstår indflytningsklart.

Velkommen til Solsortvej 45.