Nørrebrogade 1, 2., 2200 København N

IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED I 1. PARKET TIL SØERNE.

Ejendommen på Nørrebrogade 1 blev oprindeligt tegnet af den danske arkitekt Thorvald Jørgensen. Han var en betydelig arkitekt i begyndelsen af det 20. århundrede og stod bag flere bemærkelsesværdige bygninger i København. Nørrebrogade 1 er et af hans mest kendte værker, og den er et eksempel på den historiske arkitekturstil, der var populær på det tidspunkt.

Der er på alle måder tale om en fortryllende herskabslejlighed midt imellem Peblinge Dosseringen og Sortedams Dosseringen. Intet mindre end 1. parket til Søerne og med en udsigt, som de fleste kun drømmer om at have. Det er en livsstil at bo her. En ubeskrivelig charmerende livsstil, som byder på morgenkaffe fra Kaffesalonen, mens man betragter byens puls, der vågner. Hyggelige vinbarer og gastronomiske oplevelser er der nok af. De ligger side om side ved Sortedams Dosseringen og fortsætter hele vejen ind til Torvehallerne og København K, som i øvrigt kun er få minutters gå-gang herfra. Det er på alle måder en hverdag i luksus, at man kan vågne op og nyde udsigten til Søerne hver dag - Søerne og udsigten over København.

Ejendommen fremstår utrolig smuk - og indvendigt lever den op til alt det, man håber på, når man ser ejendommen udefra. Istandsættes er nødvendig - herunder nye vinduer, men der er utrolig mange smukke detaljer, som giver lejligheden en helt særlig stemning. Der er 9 værelser og 287 herskabelige kvadratmeter. Imponerende i enhver henseende.

Ejerforeningen har passet godt på ejendommen. Der er lagt nyt tag i naturskifer i 2013, nye kloakker i 2017, hvor gårdbelægningen også blev fornyet. Ny port og dørtelefonanlæg i 2021 og bagtrappen er renoveret i 2023. Der er ingen gæld i ejerforeningen - alt er blevet betalt af.

Det er sjældent, at disse lejligheder udbydes til salg. Kombinationen af størrelsen, udsigten og beliggenheden bringer lejligheden direkte ind i kategorien som liebhaveri.

Velkommen til Nørrebrogade 1 - 1. parket til Søerne.