Frederiksberg Alle 19A, 1. tv., 1820 Frederiksberg C

GENNEMFØRT MODERNE HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG TERRASSE - PÅ SELVE FREDERIKSBERG ALLÉ!

Allerede i opgangen fornemmer man straks den imponerende herskabelighed, som ejendommen besidder, og som er beliggende på en mindst lige så imponerende adresse. Her befinder man sig vitterlig på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg - uden genboer, med et skønt vue til alléen til den ene side og Sankt Thomas Plads med springvandet til den anden. Foran hoveddøren har man hele det dejlige nærmiljø, som Frederiksberg C byder på - lige fra kulturelle udfoldelser i teateret til de mange caféer, vinbarer, gastronomiske oplevelser og et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger. Værnedamsvej, med den næsten parisiske restaurantstemning, taler sit eget sprog og er en oplevelse værd. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 5 minutters gå-gang herfra, så man kommer nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen på ingen tid.

Lejligheden fremstår utrolig flot og indbydende. Med de smukke plankegulve, høje paneler, porcelænskamin, originale fyldningsdøre og imponerende stuklofter er man slet ikke i tvivl om, at man er trådt ind i en ægte herskabslejlighed. Sælger har lagt det gamle pigekammer sammen med køkkenet og har formået at skabe en helt igennem vellykket kombination af det gamle herskabelige og den moderne funktionalitet. Det lækre køkken er fra Kvänum, opført i 2015 og er gennemsyret kvalitet.

Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til altanen, hvor solen, roen og lyden fra springvandet kan nydes i fulde drag. Der er sol på altanen fra tidlig formiddag til ca. kl. 19.00 i sommerperioden. Planløsningen er optimal med mulighed for 4 soveværelser eller blot flere stuer en suite. Badeværelset er fra 2012 og opført med gulvvarme. Ejerforeningen er utrolig velfungerende og ejendommen er yderst velholdt. Man har i ca. 2018 lagt nyt tag på ejendommen, alle fuger mod gården er gennemgået og skiftet i ca. 2016, der er lavet fugtsikring i kælderen, og der er ingen gæld i ejerforeningen.

Til ejendommen hører et hyggeligt og velplejet gårdmiljø med havemøbler fra Skagerak og et springvand udført af den danske billedhugger og kunstner Bjørn Nørgaard. Det er en klasse for sig.

Velkommen til Frederiksberg Allé 19A.