Kirkevænget 18, 2500 Valby

SMUKKESTE PATRICIERVILLA I CARLSBERGKVARTERET - KOMPROMISLØST RENOVERET TIL PERFEKTION.

Der er sket meget, siden Carlsbergkvarteret gennemgik sin transformation fra landbrugsjord til et kvarter præget af store villaer. Fra starten af 1800-tallet og i de første årtier af 1900-tallet skød den ene arkitektperle op efter den anden. I dag regnes Carlsbergkvarteret for et af landets smukkeste og arkitektonisk mest interessante.

Når man ankommer til Kirkevænget, fornemmer man straks den eksklusivitet, som kvarteret besidder samt den rolige stemning af et ægte villakvarter, som man kan være heldig at finde midt i byen. Det er disse små perler og oaser, man ikke tror findes, når man blot kører igennem byen, for til trods for den rolige beliggenhed er man i gå-afstand til lækre indkøbsmuligheder samt kulturelle og gastronomiske oplevelser på både Frederiksberg og i Valby samt den nye Carlsberg By på Vesterbro, som er under spændende udvikling. Både Søndermarken og Frederiksberg Have føles som en del af ejendommens baghave.

Der sendes beundrende blikke til den herskabelige patriciervilla og velplejede have, der tårner sig op på den stille villavej. Men ejendommen udefra blegner nærmest, når man træder indenfor i den smukke villa med en hall med pejs, der er nærmest majestætisk. Den er blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2021, hvor der blev skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Og det på en måde som inviterer til liv og gode stunder i de store, smukke stuer en suite - lige fra det lækre snedkerkøkken til spisestue, dagligstue og selvfølgelig det originale herreværelse. Det lækre snedkerkøkken er fra Nordiska Kök med bordplade i Elegant Grey Marmor leveret af Pilehaven og selvfølgelig hårde hvidevarer fra Gaggenau. Overalt i ejendommen er der armaturer fra Toni Copenhagen. Sælger har totalrenoveret ejendommen kompromisløst og til perfektionisme med stor respekt for ejendommens originale herskabelige detaljer. Overalt i stueetagen er der lagt sildebensparketgulve med gulvvarme, de gamle radiatorskjulere er renoveret og bevaret som et møbel i stuen mens det smukke træværk og stuklofterne fremstår markante og imponerende i enhver henseende. På 1. sal er der mulighed for 4 soveværelser, men er p.t. indrettet med 3 soveværelser, et imponerende snedkereret walk-in-closet , eksklusivt badeværelse med klinker fra WOW Tiles og et ekstra gæstetoilet.

Underetagen er gravet ud, isoleret, radonsikret, nyt betongulv er lagt samt gulvvarme og terrazzo. Det er kort sagt en helt ny etage, der emmer af kvalitet. Det lækre vinkøleskab er tempereret og køleenheden er ført under græsplænen og bag en busk i havens fjerneste hjørne. Alle kældervinduer og kælderdøren er fra Bøjsoe og skiftet i efteråret 2022. Hvis man ønsker at få lavet elektrisk port i indkørslen imellem de 2 søjler eller oplader til el-bil i garagen, er der allerede forberedt til dette.

Dette er indbegrebet af en hverdag i luksus, der i detaljer viser en kompromisløs perfektionisme til fingerspidserne. Der er kræset for detaljerne, der er gennemsyret af kvalitet.

Velkommen til Kirkevænget 18.