Henrik Ibsens Vej 2, 2. th., 1813 Frederiksberg C

HERSKABSLEJLIGHED MED DEJLIGT GÅRDMILJØ I KLASSISK FREDERIKSBERG-EJENDOM!

Vi er på hjørnet af Henrik Ibsens Vej og Frederiksberg Allé. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg - med et skønt kig til den smukke og karakteristiske Allé. Området er et af de mest attraktive adresser på Frederiksberg. Herfra er man i gå-afstand til alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på Frederiksberg C - bl.a. Promenaden, som er et besøg værd, det kulturelle liv på selve alléen, mens man for enden af Frederiksberg Allé finder Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. Metro ligger lige om hjørnet, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt med et karakteristisk tårn som kendetegner bygningen. Opgangen er utrolig herskabelig og gårdmiljøet er grønt, børnevenligt og hyggeligt. Hjertet i lejligheden er den store runde stue med kig til selve alléen, høje paneler og de smukke originale plankegulve. Lyset står flot ind i lejligheden igennem de mange store vinduespartier. Bemærk at der er utrolig god opbevaringsplads i lejligheden - både det store garderoberum med kombineret vaskemaskine/tørretumbler i entréen samt det lille walk-in-closet i gangen.

Køkkenet er utrolig hyggeligt og velindrettet og indbyder til selskab i det lille hjørne, hvor man nemt kan indrette en lille spiseplads. Det er dog muligt at flytte badeværelset over i garderoberummet, hvis man ønsker et større køkken.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed med smukke originale detaljer - Velkommen til Henrik Ibsens Vej 2.