Philip Schous Vej 9, 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED SOLRIG HAVE.

Vi er i det rolige og hyggelige villakvarter bag Peter Bangs Vej, hvor man på ingen måde fornemmer, at man befinder sig midt i byen. Peter Bangs Vej byder på lækre og indbydende indkøbsmuligheder - bl.a. den populære osteforretning, Windsor fiskeforretning, Kokkens Vinhus samt utallige hyggelige caféer, restauranter og gastronomiske oplevelser. Af sportsakiviteter er både Frederiksberg Hallerne og KBs boldbaner indenfor gå-afstand, ligesom Lindevangsparken, der er et besøg værd på alle årstider. Der er ligeledes gode transportmuligheder i form af S-tog, buslinjer og Metro, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen.

Den smukke villa med teaktræsvinduer er omkranset af den dejlige have, hvor solen kan nydes i fulde drag hele dagen, til den går ned bag byens tage ud på aftenen. Haven har flere terrasser på alle sider af huset, som ligger uforstyrret og privat. Det lille springvand med solcelle giver den hyggeligste stemning i haven, som er både velplejet og vild på samme tid. Frugter og bær er der nok af, og de store bede med krydderurter giver det sidste pift af en ægte gammel have på Frederiksberg. Forhaven benyttes lige nu til fodboldmål og trampolin. Terrassen er bygget i 2019 og benyttes som en ekstra stue hen over sommeren. På grunden er der ligeledes overdækket carport og skur til cykler eller havemøbler.

Sælger har istandsat ejendommen i 2015 med lækre materialer og løsninger. Overalt i stueplan er der lagt sildebensparket i eg. Vægge er fjernet og køkkenet åbnet op, således at der blev skabt en lækker spisestue i åben forbindelse med det nye køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. På 1. salen blev planløsningen ligeledes ændret, så der i dag er et stort soveværelse og 3 gode børneværelser. 2. salen fremstår som et uudnyttet loftrum, som p.t. bruges til opbevaring. Underetagen består af flere gode værelser, vaskerum med mulighed for at lave et ekstra badeværelse samt direkte udgang til haven. Kælderen er høj, tør og yderst anvendelig. Den er dog ikke godkendt til beboelse. Dette er et rigtig lækkert hus, hvor alle kvadratmeter er udnyttet optimalt.

Velkommen til Philip Schous Vej 9.