Aksel Møllers Have 20, 4. th., 2000 Frederiksberg

SMUKKESTE LEJLIGHED I SELVE AKSEL MØLLERS HAVE MED ELEVATOR, ALTAN OG EN PRAGTFULD UDSIGT OVER BYEN OG TRÆKRONERNE.

Aksel Møllers Have ligger midt i det populære Svømmehalskvarter og tårner sig op over byens tage og de skønne trækroner. Ejendommen fanger nysgerrige blikke fra forbipasserende, der beundrende forestiller sig, hvordan det mon er at bo i denne ejendom med elevator, dejlige altaner og en udsigt, som de fleste kun drømmer om at have. Området omkring Aksel Møllers Have er vokset utrolig meget igennem de senere år, og der hersker i dag en helt særlig stemning af livet i byen. Fra hoveddøren har man få minutters gå-gang til bl.a. Metro, gastronomiske oplevelser og små hyggelige caféer og vinbarer.

Ejendommen fremstår utrolig flot og velholdt, og det er tydeligt at se, at det er en forening, som godt kan lide at have det pænt. Der er 2 viceværter, der bl.a. holder fællesarealerne og gårdmiljøet pænt og rent. Det hyggelige gårdmiljø indeholder legeplads til de mindste samt flere områder med borde og bænke, hvor de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag.

Dette er om muligt den smukkeste lejlighed i Aksel Møllers Have. Sælger har istandsat lejligheden med bedste løsninger og materialer. Det lækre nye køkken med spiseplads og snedkerlavede låger, gemmer på både vaskemaskine og opvaskemaskine samt god skabsplads. Herudover er der bl.a. det lækreste komfur fra SMEG med bl.a. pizzaovn, som opvarmer pizzaen til præcis 270 grader, og efterlader den lækker og crispy som taget direkte ud af pizzariaet. Gulve er slebet, vægge og stuk er reetableret, døre er lavet på ny i præcis kopi af originalen - kort sagt en smuk og autentisk oplevelse, som viser en forståelse for ejendommens originale arkitektoniske detaljer.

Altanen er et kapitel for sig. Udsigten er betagende i enhver henseende, og på 4 sal er man over trækronerne, men stadig i et niveau hvor man også kan følge med i bylivet ved den smukke plads foran ejendommen. Her kan solen, roen og udsigten nydes i fulde drag fra tidlig morgen.

Velkommen til Aksel Møllers Have 20, 4. sal.