Kronprinsensvej 37, 2000 Frederiksberg

FLOT VILLA I KONGEKVARTERET MED PARKLIGNENDE HAVE OG MULIGHED FOR OPDELING TIL 2 VILLALEJLIGHEDER.

Kongekvarteret på Frederiksberg er den populære betegnelse for et lille hyggeligt villakvarter, der er indbegrebet af idyl, og hvor børnene leger på de små villaveje, mens byens larm synes langt væk. Her er en udsøgt ro, og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, at disse små perler findes midt i byen. For enden af Kronprinsensvej finder man Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler.

Den smukke villa ligger godt placeret i kvarteret med haven mod syd og sol fra tidlig morgen til den går ned mod vest ud på aftenen. Sælger har ejet ejendommen siden 2006 og har løbende passet og vedligeholdt ejendommen. I en periode har ejendommen været opdelt til 2 lejligheder, og der er stadig en trappe op til 1. salen på bagsiden af huset samt en bi-måler til strømmen på 1. og 2. sal. I 2021 blev ejendommen atter sammenlagt og fungerer i dag som en 1-families villa. I 2006 blev flere af ejendommens vinduer og døre skiftet og der blev etableret 3 nye kviste på 1. sal. Samme år blev kælderen udgravet, og der blev etableret gulvvarme i kælder, køkken og gang. I 2011 blev der lavet omfangsdræn med dykpumpe og højvandslukker. Underetagen fremstår derfor god og tør med mange anvendelsesmuligheder - herunder bl.a. teenage- eller gæsteafdeling.

I 2022 blev der lagt helt nyt eternitskifer på ejendommens tag med tilhørende Veluxvinduer i tagetagen. 2. salen er udnyttet til et stort dejligt værelse / hobbyrum, som - ligesom kælderen - ikke er godkendt til beboelse og derfor ikke fremgår af det oplyste boligareal. Samlet er der ca. 330 gode kvm. at boltre sig på i den dejlige villa.

Den oprindelige garage blev istandsat og isoleret i 2019 og fungerer i dag som familiens hobbyrum. Dette er en dejlig villa, hvor alle kvadratmeter er udnyttet og som rummer alle familiens behov.

Velkommen til Kronprinsensvej 37.