Bjerregårdsvej 10, 2500 Valby

SMUKKESTE HERSKABSVILLA I CARLSBERGKVARTERET - KOMPROMISLØST RENOVERET TIL PERFEKTION.

Bjerregårdsvej 10 - Samlet ca. 600 kvm. delvis bolig og erhverv.

Der er sket meget, siden Carlsbergkvarteret gennemgik sin transformation fra landbrugsjord til et kvarter præget af store villaer. Fra starten af 1800-tallet og i de første årtier af 1900-tallet skød den ene arkitektperle op efter den anden. I dag regnes Carlsbergkvarteret for et af landets smukkeste og arkitektonisk mest interessante.

Når man ankommer til Carlsbergkvarteret, fornemmer man straks den eksklusivitet, som kvarteret besidder samt den rolige stemning af et ægte villakvarter, som man kan være heldig at finde midt i byen. Det er disse små perler og oaser, man ikke tror findes, når man blot kører igennem byen, for til trods for den rolige beliggenhed er man i gå-afstand til lækre indkøbsmuligheder samt kulturelle og gastronomiske oplevelser på både Frederiksberg og i Valby samt den nye Carlsberg By på Vesterbro, som er under spændende udvikling. Både Søndermarken og Frederiksberg Have føles som en del af ejendommens baghave.

Der sendes beundrende blikke til den herskabelige villa og velplejede have, der er tegnet af den danske arkitekt Ulrik Plesner, og som tårner sig op på hjørnet af Bjerregårdsvej og Antoinettevej. Men ejendommen udefra blegner nærmest, når man træder indenfor i den smukke villa, som er blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2022-2023, hvor der blev skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Det lækre køkken er snedkereret med bordplade i Corian, quooker, alt i hårde hvidevarer og direkte adgang til den imponerende spisestue, der er lækkert dekoreret med et tempereret vinkøleskab fra Stact.

Sælger har totalrenoveret ejendommen kompromisløst og til perfektionisme med stor respekt for ejendommens originale herskabelige detaljer. Overalt i stueetagen er der lagt sildebensparketgulve med gulvvarme og stuklofterne fremstår markante og imponerende i enhver henseende. På 1. sal er der mulighed for 4 soveværelser, men er p.t. indrettet med 3 soveværelser og et imponerende snedkereret walk-in-closet. Ejendommen har ikke mindre end 4 lækre badeværelser - heraf 2 på 1. sal - med møbler fra Copenhagen Chic og badekar fra Yin-Yang.

Underetagen er isoleret og ligeledes indrettet med gulvvarme og sildebensparket. Den fremstår lige så lækker som resten af huset. Da underetagen ligger i terræn, er der direkte adgang fra loungen til gårdhaven, hvor solen og roen også kan nydes i fulde drag. Samlet set er der 512 kvm + 2. salen, som udgør et stort uudnyttet loftrum på ca. 100 kvm. Ejendommen har kameraovervågning, og lamperne udenfor er fra Lightpoint.

Grunden er på 921 kvm og med verdenshjørner mod syd/vest, byder haven på sol hele dagen til solen går ned bag byens tage. Og hvis bare ejendommen kunne fortælle - for den velanlagte have sender straks tanker til de mange selskaber og arrangementer, der må have været afholdt siden 1900, hvor ejendommen blev opført. Haven byder op til dans og god stemning.

Dette er indbegrebet af en hverdag i luksus, der i detaljer viser en kompromisløs perfektionisme til fingerspidserne. Der er kræset for detaljerne, der er gennemsyret af kvalitet.

Velkommen til Bjerregårdsvej 10.