Forhåbningsholms Alle 45, 1904 Frederiksberg C

IMPONERENDE, SMUK OG GENNEMRENOVERET VILLA MED EN PARKLIGNENDE HAVE PÅ FREDERIKSBERG C!

Den imponerende villa er beliggende på en mindst lige så imponerende adresse. Her befinder man sig vitterligt blandt det allermest ægte Frederiksberg. Forhåbningsholms Allé er en stille ensrettet sidevej til Gammel Kongevej. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Landbohøjskolens smukke have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé eller Forum, hvorfra man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen fremstår gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i årene 2013-2015, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af originalitet og den moderne funktionalitet. Og det på en måde som inviterer til liv, samvær og gode stunder i de smukke stuer en suite. I de 2 år, hvor renoveringen stod på, blev alle etager opbygget på ny. I kælderen kunne man se til himlen. Alle etagedæk blev bygget op på ny med gulvvarme overalt og Junkers sildebensparket i røget eg i stueplan og 1. sal. Der blev lagt nyt skifertag og grønt sedumtag over tilbygningen. Alle vinduer blev skiftet, hele ejendommen blev kalket med Jurakalk og al elektricitet blev udskiftet. I kælderen blev der lagt omfangsdræn, udgravet og støbt betongulv med gulvvarme, så der i dag er 143 kvm. i kælderen, der fremstår yderst anvendelige med badeværelse, egen indgang og flere gode værelser til fx teenage- eller gæsteafdeling. Kælderen er dog ikke godkendt til beboelse.

Det lækre køkken er fra Søgaard Møbler og er snedkereret på mål med indvendige egetræsskuffer, hvidevarer fra bl.a. Gaggenau, armaturer fra Doornbracht og bordplade i læderbehandlet granit, der tåler alt. Ligesom på de 2 badeværelser er fliserne fra Fired Earth, mens gulvklinkerne i badeværelserne er naturskifer. De indbyggede reoler og garderobeskabe i huset er specialdesignet af snedker med malede fronter og indvendige egetræsskuffer. Der er tale om en ejendom, der er gennemsyret af kvalitet i enhver henseende, og som er gennemrenoveret ned til mindste detalje.

Haven er designet af Living Walls og anlagt af en anlægsgartner med klinker fra Sandstone og med masser af frugttræer og buske - bl.a. æbletræer, blommetræer, pæreespalier, japansk kirsebærtræ, abrikostræ, ferskentræ, hindbær, solbær, ribs og blåbærbuske og med bunddække af jordbær, mynte og lavendler. Hegn og carport er specialdesignet til huset.

Ejendommen er i særklasse på en af de bedste adresser på Frederiksberg! Velkommen til Forhåbningsholms Allé 45.