Thorvaldsensvej 15, 4. th., 1871 Frederiksberg C

MODERNE OG EKSKLUSIV HERSKABSLEJLIGHED MED 2 ALTANER PÅ FREDERIKSBERG C.

Thorvaldsensvej er opkaldt efter billedhuggeren Bertel Thorvaldsen. Kvarterets vejnavne er præget af 1800-tallets kunstnere og er anlagt i begyndelsen af 1850´erne i forbindelse med udstykning af jorden. I dag er det en smuk attraktiv adresse, som forbinder Søerne med Gl. Kongevej og Frederiksberg Allé. Inden man når dertil, passerer man Landbohøjskolens smukke Have, som er et besøg værd på alle årstider. Det er en lokal oase, som de fleste passerer uden at vide, hvad der egentlig gemmer sig derinde. Thorvaldsensvej ligger midt imellem 2 metrostationer - Forum og Frederiksberg Allé. Udover at man har byens kulturelle liv, stemning, lokale delikatesser og gastronomiske oplevelser lige foran hoveddøren, så kommer man også nemt og bekvemt rundt i byen eller til lufthavnen.

Lejligheden fremstår utrolig flot og herskabelig. Allerede i opgangen bemærker man straks de smukke originale detaljer, som understreger en ægte herskabsejendom. Lejligheden ligger på 4. sal og har således et pragtfuldt lysindfald. Lejligheden fremstår gennemrenoveret med udskiftet elektricitet, plankegulve i eg, lækkert køkken fra Unoform med quooker og hårde hvidevarer fra bl.a. Miele og Bora. Fra det store køkken/alrum er der udgang til en af lejlighedens 2 altaner, hvor roen og solen nydes i fulde drag til solen går ned bag byens tage ud på aftenen. Både badeværelse og gæstetoilet er indrettet med flotte klinker, gulvvarme og armaturer fra Vola. Et af lejlighedens soveværelser er opdelt i 2 med en gipsvæg, da nuværende ejer havde brug for værelserne. Dette kan nemt fjernes igen, hvis man ønsker den oprindelige planløsning. Som den står nu er der mulighed for at have 4 gode soveværelser - heraf masterbedroom med udgang til endnu en dejlig altan.

Til ejendommen hører et dejligt grønt gårdmiljø, som frit kan benyttes af beboerne. Herudover er der brugsret til et pulterrum.

Velkommen til en smuk og indflytningsklar lejlighed i hjertet af Frederiksberg.