Moltkesvej 14, 2000 Frederiksberg

UDSØGT, ENESTÅENDE HERSKABSVILLA TIL ISTANDSÆTTELSE - SAMLET 473 KVM. OG ERHVERVSTILLADELSE!

Moltkesvej er en sidevej til 5. Juni Plads, og er et af de mest eftertragtede og eksklusive villakvarterer på Frederiksberg. Frem til 1900-tallet blev området brugt til landbrug. Nu er der parker, grønne områder og legeplads i stedet for, og området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet. Trafikken er minimal, roen er iørefaldende, og der er masser af børn på vejen at lege med. Tætteste Metro er Lindevang Station på Dalgas Boulevard, som er en kort tur herfra på gå-ben.

Ejendommen er opført i 1915 og er i sandhed blandt de smukkeste villaer, jeg har besøgt i min tid som ejendomsmægler. Der er en ægte herskabelighed - en uspoleret originalitet - en historie, som kan fornemmes lige fra man åbner hoveddøren til den imponerende hall med den svungne originale trappe, sildebensparket i eg og brændeovn. Der er tale om en pragtvilla med karakter. Man ønsker at se mere og træder herefter ind i 4 stuer en suite med gulve i eg, stuklofter, franske døre og et pragtfuldt lysindfald - en kombination af herligheder, der er betagende. Alle 4 plan er udnyttet - selv 2. salen er indrettet med 2 ekstra soveværelser, en stue og et toilet, og udgør den perfekte teenage- eller gæsteafdeling. 2. salen er dog ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste beboelseskvadratmeter. De mange smukke detaljer er tydeligt bevaret, og det efterlader beundring, når man tager sin gang igennem den store villa. Ejendommen har haft samme ejer de seneste mange år, og en gennemgående istandsættelse skal derfor forventes.

Grunden er let og elegant lukket af med et smukt smedejernsgitter, der gemmer på en grund på 756 kvm og en solrig have, hvor solen kan nydes hele dagen - også aftensolen, som er så vidunderlig at have på de lange dejlige sommeraftener. Ejendommen har samlet 277 kvm. beboelse + 49 kvm udnyttet loftrum + 147 kvm. kælder. Samlet 473 kvadratmeter fordelt på 4 plan og den dejligste grund på 756 kvm. Bemærk at der er 25 kvm. erhvervstilladelse.

Der foreligger ikke yderligere billeder af ejendommen, og der afholdes ikke åbent hus. Fremvisninger er kun efter forudgående aftale.

Velkommen til Moltkesvej 14.