Lykkesholms Allé 7B, st. th., 1902 Frederiksberg C

SMUK OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG C.

Denne dejlige lejlighed ligger i en ejendom med en lige så dejlig adresse. De små hyggelige sideveje til Gammel Kongevej er blandt det aller mest ægte Frederiksberg. Lykkesholms Allé er en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Lejligheden fremstår flot og renoveret med sildebensparket, skabe fra Handcrafted Interior, åbent køkken/alrum og franske døre imellem de 2 stuer. Badeværelset er opført med vaskesøjle og dejlig stor bruseplads - det er sjældent at se så store badeværelser i en gammel ejendom. Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum, som emmer af hyggelige aftener i godt selskab. Alle kvadratmeter er optimalt udnyttet uden spildplads og med en indretning, der også giver mulighed for dele-lejlighed. Her er et pragtfuldt lysindfald, og fra første færd bærer lejligheden en stil og stemning af et smukt og indbydende hjem i enhver henseende.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og har netop renoveret opgangene, som er en smuk oplevelse i sig selv. Til ejerforeningen hører et dejligt og hyggeligt gårdmiljø med fælles havemøbler, hvor man kan få græs under fødderne og nyde de varme sommeraftener. Det er tydeligt at se, at det er en ejerforening, hvor alle er enige om at holde ejendommens fællesarealer pæne og ordentlige.

Velkommen til Lykkesholms Allé 7B.