Frederiksberg Alle 51, 4. tv., 1820 Frederiksberg C

PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG ALLÉ MED SKØN SYD-/VESTVENDT TERRASSE MED UDSIGT OVER BYENS TAGE

Vi er på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder, på hjørnet af Kochsvej og Frederiksberg Alle. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg C. Indenfor kort afstand har man bl.a. det naturskønne Frederiksberg Have, det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk herskabelig ejendom fra 1889 med præsentabel indgangs- og opgangsparti. Ejendommen er særdeles velholdt med ny renoveret facaden, ny renoveret for- og bagtrappe og udskiftning af vandrette stigstrenge i kælderen. Til ejendommen er hyggeligt aflåst gårdmiljø med borde og bænke, cykelparkering samt brugsret til eget kælderrum på ca. 11 m2.

Enestående lejlighed på toppen af Frederiksberg Allé, med stor syd-/vestvendt terrasse med sol det meste af dagen og skøn udsigt over byens tage. Lejligheden fremstår i god og indflytningsklar stand med pænt badeværelse med gulvvarme og indbygget vaskemaskine og tørretumbler, flot stort køkken / alrum i hvide elementer med udgang til pragtfuld terrassen, børneværelse, forældresoveværelse samt stor opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. Hvis der er behov for et ekstra værelse, kan der evt. etableres et værelse i stuen.

Lejligheden ligger ugenert øverst oppe med masser af lys og uden trinstøj fra overboer.

Velkommen til Frederiksberg Allé 51